Home
Inget konto? Registrera dig!
Zlatan__

Zlatan: United kan vinna allt i år

Zlatan Ibrahimovic sätter ribban högt…

Manchester City är onekligen laget att jaga i år, men United har trots vacklande form hakat på i ligatoppen och nu när de tunga pjäserna är tillbaka från sina skador så ökar förutsättningarna att hämta in det åtta poäng långa avståndet. Zlatan tror det är fullt möjligt.

“Jag tror vi kan jaga City. Varför skulle det inte vara en möjlighet? Vi är alla här för att vi vill vinna och vi måste jaga dem för de leder.”

En spelare som verkligen saknats sedan mitten av september är Paul Pogba och fransmannen gjorde stort avtryck direkt i comebacken mot Newcastle i lördags.

“Jag kan prata om vad Paul tillför – stor kvalité” säger Zlatan. “Det såg inte ut som han varit skadad så länge. Han tillför så stor kvalité, en annan sorts kvalité och jag själv tillför min erfarenhet och mina kvalitéer. Jag försöker hjälpa grabbarna så mycket jag kan. Den här veckan har managern varit väldigt glad för nu har han (nästan) ett fullt lag för första gången den här säsongen och som coach så vill man ha möjligheten till alternativ. Jag tror det finns en möjlighet att vinna allting. Förra året var det tidigt (in i projektet) och då vann vi två troféer. Den här säsongen är vi starkare. Vi tror att vi kan göra det.”

 

Källa. Sky Sports

Alex
Alex - måndag, 20 november 2017 11:18

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

 1. Olj 22 dagar sedan

  Utan dig isåfall din nolla!

  • Affe 22 dagar sedan

   Är det någon som är en nolla så är det du!

  • Diablo 22 dagar sedan

   Nolla? Vad har du åstadkommit? Troll!