Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba_Zlatan

Zlatan och Pogba tillbaka i helgen?

Engelsk press rapporterar att Zlatan Ibrahimovic kan vara tillbaka i truppen redan till helgen…

Zlatan har jobbat på rehabilitering sedan knäskadan mot Anderlecht i april och är nu nära en comeback. Enligt The Sun så kan Zlatan ta plats redan i helgens matchtrupp mot Newcastle. Mourinho har tidigare sagt att Zlatan kommer att göra comeback innan årskiftet och han delar Zlatans självbild om lejon.

“Han är ett lejon. Han är en krigare. Jag tycker det är en bra beskrivning av honom. Han har alltid den där ilskan och det är anledningen till att han nu är nära att återvända. Som vi väntade oss så har rehabiliteringen gått snabbare än väntat. Som vi sa för några veckor sedan så kommer han vara tillbaka under 2017, vilket är en magnifik återhämtning.”

Det har även ryktats en hel del om att även Paul Pogba kan vara tillbaka i truppen till helgens match. Så nyckelspelare tycks vara på god väg tillbaka. Om inte mot Newcastle så väldigt snart i alla fall.

Källa: Sky Sports, The Sun

Alex
Alex - torsdag, 16 november 2017 08:40

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Richard 26 dagar sedan

    Hoppas pogbas baksida håller sässongen ut.Tror ej dock, att så är fallet.OJag anser att det är problematik som måste lösas.Sinnesjuk bost o få tillbaka dom karaktärerna i truppen