Home
Inget konto? Registrera dig!
Zlatan

Zlatan: Nu är det bevisat – jag är ett lejon!

Zlatan Ibrahimovic pratar om den hårda rehabiliteringen och känslan att kliva ut på Old Trafford igen…

Zlatan gjorde i går comeback efter sin superrehabilitering då han byttes in i 77:e minuten och han hann med ett par fina aktioner under tiden han var inne på plan. Zlatan – som förra året gjorde 28 mål för United -kommer givetvis vara en stor boost i jakten på Manchester City. Efter slutsignalen gav han en intervju med MUTV och pratade om den ca sju månader långa rehabiliteringen efter den allvarliga knäskadan.

“Jag sa ju det. Lejon återhämtar sig inte som människor. Det har jag bevisat nu och inte bara pratat. Om folk vetat vilken typ av skada jag hade så hade de inte trott detta var möjligt. Folk tror att jag bara hade en ACL (främre korsbandet) men det var mer i mitt knä som var skadat. Det vill jag hålla för mig själv, för jag behöver inte berätta för världen om det – det är känsligt.”

“Till och med på uppvärmningen så hörde jag supportrarna sjunga mitt namn, sjunga min sång. Det ger mig mycket energi, mycket kärlek, motivation och man vill bara kliva ut där och ge tillbaka. Jag var väldigt uppumpad, ärad, väldigt stolt. Jag ville bara ut på planen, känna doften av gräset och betala tillbaka. Spela mitt spel, röra bollen så mycket som möjligt, känna frihet att spela, göra sakerna jag gjorde innan min skada för dessa saker har jag inte kunnat göra under tiden jag varit skadad.”

“Jag är tacksam att jag är förmögen att springa, göra mina grejer, göra lite abracadabra-magi såsom lejon gör! Det känns fantastiskt att vara tillbaka. Jag är väldigt tacksam att jag kan spela fotboll igen efter vad som hände. Jag uppskattar varje dag jag kan sätta på mig fotbollsskorna, jobba hårt och utöva sporten som jag älskar – som jag spelat hela mitt liv och som betyder allt för mig. Att ge upp var aldrig ett alternativ. Det enda som gällde var att jobba mig tillbaka och ge allt. Jag är envis när det gäller att nå mina mål.”

“När jag skadade mig så var målet att återvända så stark som möjligt och det fanns inga andra alternativ. När jag bestämmer mig för något så är jag väldigt fokuserad. Jag gör allt till 200%. Jag låter ingen stoppa mig och jag ger inte upp. Jag har haft en väldig tuff tid. Jag har jobbat hårt. Folk som står mig nära vet vad jag gått igenom, men jag är här i dag och spelar. Jag är väldigt glad och väldigt stolt. Jag kände energin från alla. De gav mig samma kärlek och samma energi som jag ger mig själv och det ger en motivation till att köra på.”

“Det är den uppoffring man gör eftersom man vill ge något tillbaka. Om jag hade varit ensam så tror jag inte att jag hade klarat av det här så jag vill tacka fansen, mina lagkamrater, min familj, coacherna och klubben som trott på mig och vetat vad jag är kapabel till att klara av. Nu måste jag bara ge tillbaka och det är vad jag försöker göra och vad jag kommer att göra.”

 

Källa. Manutd.com

Alex
Alex (ansluten) - söndag, 19 november 2017 12:04

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer