Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale

Zidane om Mourinhos kommentarer om Bale

Zinedine Zidane kommenterar Jose Mourinhos kommentar om Gareth Bale…

Mourinho medgav under gårdagens presskonferens att man kommer försöka signa Bale om hans finns tillgänglig på marknaden. Kommentarerna kom inför kvällens Supercup mellan CL-vinnaren Real Madrid och EL-vinnaren Manchester United.

“Om han spelar i morgon så kommer jag inte tänka på det (att han kan finnas tillgänglig). Det hade varit för att han finns med i managerns planer och klubbens planer, för att han också har motivationen att fortsätta i Real Madrid. Så jag har inte ens tänkt på den möjligheten. Om han inte finns i klubbens planer och om en värvning av en ny spelare betyder att han är på väg bort, då hade jag väntat på honom på andra sidan och slagits med andra coacher som hade velat ha honom i sina lag. Men om han spelare i morgon så är det den bästa konfirmationen att laget fortfarande vill ha kvar honom.”

Zidane kommenterade Mourinhos uttalande enligt följande. “Bale är en Real Madrid-spelare och det är allt jag kan säga. Vi är här – han, alla andra spelare och fansen är bara här för matchen. De där grejerna intresserar mig inte speciellt mycket.”
Källa: MEN

 

Alex
Alex (ansluten) - tisdag, 08 augusti 2017 09:11

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Scholes 126 dagar sedan

    Man älskar ju Mourinhos mind-games