Home
Inget konto? Registrera dig!
Varela

Varela lämnar United

Manchester United bekräftar att Guillermo Varela lämnar klubben…

Varela kom från Penarol till United år 2013 och har mestadels tillbringat tiden i klubben ute på lån. Dels i Real Madrids ungdomslag och förra året i Frankfurt. Nu har 24-åringen lämnat United permanent, återvänt till Uruguay och pojkklubben Penarol.

Källa: Manutd.com

Alex
Alex - lördag, 12 augusti 2017 11:10

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (14)

 1. Tachada 101 dagar sedan

  Kommer lindelöf spela med Ö eller O på ryggen? Under försäsongen spelade han ju med O. Och sen en till grej, om han spelar med O, varför gör han det? Özil spelar ju inte med O…

  • Affe 100 dagar sedan

   Har det någon betydelse?

  • Devo 100 dagar sedan

   Varför så stöddig Affe? Det var en enkel fråga någon kanske undrat över. Det kanske inte har någon betydelse för dig. men eftersom frågan kom har det väl betydelse för den som fråga. tycker du att frågan är ointressant kanske du inte behöver svara på den? Varför så negativ Affe?

  • scchh 99 dagar sedan

   Nu är Affe i farten igen -.-

 2. Fricken89 100 dagar sedan

  19 årige Bruno Amarim från Oliveirense (Portugal) uppges klar för United:https://desporto.sapo.pt/futebol/premier-league/artigos/jovem-avancado-bruno-amorim-da-oliveirense-vai-assinar-pelo-manchester-united

  • Fricken89 100 dagar sedan

   *Amorim

  • Johan 99 dagar sedan

   20 minuter in på premiären Fricken .. är fortfarande Matic en dålig värvning? Hahaha bästa värvningen på mitten man kan göra

  • Fricken89 99 dagar sedan

   Skaffa dig ett liv…

  • Johan 99 dagar sedan

   Efter 90 .. hahahah han är ju typ bäst i världen .. och du som alltid ska försöka låta sån expert

  • Fricken89 99 dagar sedan

   “Dålig” är en definitionsbeskrivning, fast det vet du uppenbarligen inte vad det betyder…
   För tredje gången: Jag har aldrig sagt att Matic är en dålig spelare, fast det var en dålig värvning sett till åldern. Det var enligt mig dags för United att värva dit en ung och långsiktig spelare (eftersom vi varit tunna där ända sedan Scholes la skorna på hyllan).
   Fönstret är i.o.f.s inte stängt än, så jag hoppas att vi tar in ytterligare en spelartyp av Carrick/Matic typen, då vi bara har dem som kan förvalta positionen fullt ut. Carrick var ju inte ens med på bänken idag. Och om det är så att han (Carrick) är ur form och om Matic skadar sig, så är vi illa ute helt plötsligt igen. Hoppas verkligen vi tar in Fabinho (eller nån) innan PSG tar honom/innan fönstret stänger.

 3. Tachada 100 dagar sedan

  Vad har hänt med “inför-rapporten”?

  • Diablo 100 dagar sedan

   Det undrar jag med?

  • Alex
   Alex 100 dagar sedan

   Från och med nästa vecka!:)

  • Tachada 100 dagar sedan

   Får man fråga varför ni inte har det den här veckan, det är ju nu allt börjar?