Home
Inget konto? Registrera dig!
Lukaku

Van Nistelrooy: Lukaku kommer göra succé

Ruud van Nistelrooy tror att Manchester Uniteds nya nr 9 kommer göra stor succé i klubben under många år…

Lukaku har fått en fin start i Manchester United sedan övergången från Everton. Han verkar komma mycket bra överens med lagkamraterna, acklimatiseringen har gått suveränt och han har gjort mål två matcher i rad. Ruud van Nistelrooy, som öste in mål då han ledde anfallslinjen i United, tror att Lukaku kommer bli en succé.

“Fysiskt så är han otroligt stark och med sin snabbhet så lyckas han ofta sätta dit chanserna han får. Jag tycker han är en av fotbollen verkliga “9:or”. Ungefär som Harry Kane i Tottenham så är de starka center forwards som är en referenspunkt vid uppbyggnadsspelet. Romelu är stark med bollen, men även när han tar löpningar och avslutar chanser.”

“Han har bevisat sig själv i Everton. Nu är hans utmaning att ta ännu ett steg och bevisa sig i sin nya klubb också. Det är annorlunda att spela i United mot att spela i Everton, så det kommer även vara ett mentalt steg. Pressen är en helt annat, så lyckas han hantera den så ser jag inga problem. Jag tror även det kommer vara till hjälp att han har bättre spelare runtomkring sig och jag tror han kommer passa in väldigt bra. Jag förväntar mig att han kommer börja nå sin peak nu. Det är perfekt tajming att signa honom. United kommer förhoppningsvis ha en fantastisk anfallare i Lukaku under de kommande sex, sju, åtta åren” säger van Nistelrooy till Manutd.com.

 

 

Källa: Manutd.com

 

 

 

 

Alex
Alex - lördag, 22 juli 2017 12:00

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer