Home
Inget konto? Registrera dig!
Lukaku__

United: Vi accepterar inte detta

Manchester United går ut med ett hårt statement gällande Lukaku-ramsan…

United har tidigare ombett fansen att sluta med den Lukaku-ramsa som anses innehålla rasistiska stereotyper och Lukaku själv sa i veckan “fansen menar väl med sången, men låt oss nu gå vidare tillsammans.” I gårdagens match mot Southampton så var det trots detta några fans som sjöng sången och United bedriver nu en hårdare linje för att komma till bukt med problemet.

“Manchester United har noll tolerans gällande stötande ramsor och beteenden. Klubben och spelaren har varit tydliga i att man vill att ramsan ska upphöra. Klubben har jobbat med relevanta organ och supportergrupper för att försöka få slut på stötande beteenden och vi kommer ta vidare åtgärder mot individer om detta fortsätter. Klubben sitter i diskussioner med polisen och har bett om övervakningsbilder från Southampton för att försöka identifiera de som inte respekterade spelarens önskan om att inte sjunga ramsan.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 24 september 2017 11:17

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (8)

 1. Emil 79 dagar sedan

  Något jag har missat, hur går den?

  • Manutd4ever 79 dagar sedan

   Den handlar om att Lukaku ska ha en stor dase. Vet inte hur den går dock.

  • Zzz 79 dagar sedan

   Det är kränkande för dem andra spelarna med mindre?

  • Oskar 78 dagar sedan

   romeeelluuu luuukakuuuu, hes our belgian scoring genius, With a 24inch penis. scoring all the goals, bellend by his toes.

 2. Richard 79 dagar sedan

  Löjligt

 3. Mogge 79 dagar sedan

  Rykten går att Anders Borg värvas till DD i vinter!

 4. efterlyst 79 dagar sedan

  Här är sången (den första).

  • efterlyst 79 dagar sedan

   Den andra sången: “Romelu Lukakuuuuu. He’s our Belgian scoring genius. We can’t sing about his penis. We’re politcally correct. He’s offside when erect”. + “We’re Man united, we’ll sing what we want.”