Home
Inget konto? Registrera dig!
Lacazette

United siktar in sig på Lacazette?

Enligt The Mirror kan United nu rikta blicken mot Lyon-anfallaren…

Griezmann ser nu av allt att döma ut att bli kvar i Atletico Madrid och United verkar behöva släppa det transfermål man så länge fokuserat på. Efter det att rapporterna om Atleticos transferförbud och Griezmanns dilemma kom i går så eskalerade ryktena om att United nu siktar in sig på en tung anfallare som Morata, Lukakau eller Belotti men The Mirror skriver att Alexandre Lacazette är ett alternativ och att Mourinho kommer göra ett försök på Lyon-anfallaren.

Lacazette var starkt länkad med Atletico Madrid som just en ersättare till Griezmann.. Han har även länkats med Liverpool, men United har ju om inte annat en kapacitet att hantera större transfersummor och mer attraktiva löner, om det skulle landa i en dragkamp mellan rivalerna.

Den 26-årige fransmannen har under säsongen gjort 37 mål för sitt Lyon och under sina två tidigare säsonger i klubben gjorde han 23 respektive 31 mål. Han värderas till omkring £50 miljoner.

Källa: Mirror

Alex
Alex - fredag, 02 juni 2017 08:29

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Pink 196 dagar sedan

    All in på Lukaku.
    Då får vi en renodlad anfallare som garanterar 20+ mål dom kommande åren.

  2. Freddan 196 dagar sedan

    För mig spelar det ingen roll mellan lukaku och Lacazette. Fortfarande nere efter Griezmanns tweet igår :/