Home
Inget konto? Registrera dig!
Jones

United överklagar Jones avstängning

Manchester United har enligt Times bestämt sig för att överklaga Phil Jones dom…

Jones är avstängd i två Europa-matcher sedan UEFA straffat honom till följd av ett verbalt angrepp (svordomar) mot en dopingkontrollant efter Europa League-finalen. Enligt rapporten så ville Jones delta i fotografering under konceptet Love Manchester – en  aktivitet till ära för offren för terrordådet i staden. Den UEFA-anställda dopingkontrollanten tillät inte det och Jones ska då ha yttrat några mindre trevliga ord mot denne.

Enligt Times så har United bestämt sig för att överklaga, men UEFA kan i värsta fall förlänga straffet. Mourinho sa efter gårdagens match att han inte visste huruvida man skulle överklaga eller ej och att beslutet låg hos Phil Jones själv.

Källa: MEN

Alex
Alex - torsdag, 03 augusti 2017 13:58

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. Fricken89 133 dagar sedan

  “Enligt rapporten så ville Jones delta i fotografering under konceptet Love Manchester – en aktivitet till ära för offren för terrordådet i staden. Den UEFA-anställda dopingkontrollanten tillät inte det och Jones ska då ha yttrat några mindre trevliga ord mot denne.”

  Om detta stämmer, så tycker jag dopingkontrollanten kunde ha lugnat sig någon minut för dopingkontrollen. Detta skulle ha irriterat mig med.

 2. Roy 133 dagar sedan

  Spelar roll, stäng av honom,tjafsa om sånt är bara löjligt(fattar inte att Utd överklagar),man ska följa reglerna som gäller även om det har hänt något tråkigt.Är det kontroll så är det,det är min åsikt.

  • Felix
   Felix 133 dagar sedan

   Jag kan hålla med, om det börjar accepteras såna ursäkter hit och dit gällande dopingtester så hamnar man på en rätt slippery slope. Dopingtester är ändå allvarliga saker, även om det är olyckligt att det ska krocka med en sån fotografering.

  • Stofilen 133 dagar sedan

   Givetvis ska saker som dessa följas, men det kan ju omöjligtvis vara så att det inte kunnat vänta i några minuter?

   Att han sen ska få två matchers avstängning är ju bara löjligt.

   Påminner om när FA va på United för allt och ingenting ett tag..

 3. Roy 133 dagar sedan