Home
Inget konto? Registrera dig!
Goretzka

United länkade med Goretzka

Sky Sports skriver att Manchester United är ute efter Schalke-mittfältaren…

Sky rapporterar att Manchester United är intresserande av att signa Schalkes mittfältare Leon Goretzka. Den 22-årige tysken är en fysisk mittfältare som jämförts med Sami Khedira i spelstilen. Stark defensivt och god förmåga att länka försvaret samman med anfallet.

Goretzkas kontrakt går ut till sommaren och han sägs ha nobbat en förlängning med Schalke. Från och med den 1:a januari är han fri att börja förhandla kontaktöverenskommelser med utländska klubbar. Sky skriver att Arsenal, Tottenham, Bayern München, Juventus och Barcelona visat intresse för spelaren tidigare och att nu även Manchester United är intresserade.

Alex
Alex - lördag, 02 december 2017 12:57

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Oljefors 10 dagar sedan

  Inga fler spelare från Bundesliga tack, dem bara floppar..

  • martial11 10 dagar sedan

   Leroy Sane?

  • fyfaaaan 10 dagar sedan

   Kevin De Bruyene?

  • Oljefors 10 dagar sedan

   Jo men nu gick ju inte dem till United om jag inte har fel… alla som United har köpt från Bundesliga har inte levererat speciellt mycket.. har varit jätte bra i Bundesliga men gått ner sig totalt.

  • LOVEUNITED 10 dagar sedan

   Özil, Klinsman, Can, Ballack. Säkert glömt någon.

  • Xinpei 10 dagar sedan

   Hur många har United värvat från Bundesliga de senaste åren? Om man ignorerar Mhikitaryan som inte blivit någon hit så är det inte direkt många. Faktum är att majoriteten av de spelare som gått från Bundesliga har varit tongivande.