Home
Inget konto? Registrera dig!
Lindelöf

United bekräftar Lindelöf

Manchester United bekräftar transfern av Victor Nilsson Lindelöf…

Lindelöf såg ut att vara nära United under januarifönstret, men affären blev inte av och han förlängde istället kontraktet med Benfica så sent som i mars. Under våren och början av sommaren så har dock nya rykten tagit fart och i veckan så skrev portugisisk press att alla parter är överens och att Lindelöf kommer göra läkarundersökningen hos United i veckan som kommer.

Nu bekräftar Manchester United affären via den officiella sidan Manutd.com. I ett kort meddelande skriver man att man är överens med Benfica och att Lindelöf kommer spela för United, förutsatt att han klarar den kommande läkarundersökningen och kommer överens om det personliga kontraktet.

Den officiella rapporten nämner ingen prislapp, men enligt Sky Sports så betalar United £30,7 miljoner för 22-åringen.

Källa: Manutd.com

Alex
Alex - lördag, 10 juni 2017 22:31

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (22)

 1. Alex_ 135 dagar sedan

  Grymt roligt med en svensk i mitt kära United! En riktig utmaning för grabben. Hoppas på succé, det vore bra för landslaget. Vi behöver fler svenskar i storlagen ute i Europa. Får hoppas på att Forsberg oxå flyttar på sig, kanske Liverpool enligt skvallret(visst en ärkerival MEN lyckas ham etablera sig i laget så gynnar det bara landslaget! Ska bli riktigt roligt att följa hans utveckling. GGMU

 2. S21 135 dagar sedan

  Billigt, tror han kommer lyckas, men om han inte gör det så var det inte ett dyrt misstag.

  • Loppekaj 135 dagar sedan

   Håller med. Killen är klass.

 3. Alex express 135 dagar sedan

  Kanonvärvning ! Och kul med ännu en svensk i United.

 4. Xinpei 135 dagar sedan

  Med tanke på marknaden så är den prislappen inte direkt något man höjer ögonbrynen när man ser den och med tanke på Lindelöfs potential (vilket han visade upp en hel del mot Frankrike bla.) så tror jag att detta är ett kap. Woodward har ändå imponerat ganska rejält de senaste två transferfönstren med tanke på att han tog in 2 av 3 värvningar förra året och nu årets första värvning under £40m sträcket.. Och med tanken på kvalitén på de som värvades in (Räknar inte in Zlatan här eftersom han kom gratis) till det priset så har han lyckats.

 5. Fricken89 135 dagar sedan

  Förstår inte denna värvning alls.

  • G 135 dagar sedan

   Vem ska spela bredvid Bailly då? Tycker helt klar VNL har allt som krävs för att bilda ett brutalt bra mittlås för kommande år :)

  • Fricken89 135 dagar sedan

   Borde gått för Van Dijk som dessutom är PL van.

  • Reddevil 135 dagar sedan

   Varför gör du inte då? Lindelöf 23 år i juli stark snabb bra tillslag och kan även passa framåt och va startspelare i benfica som också vann ligan. Klass värvning!

  • Diablo 135 dagar sedan

   Har du bra koll på VNL, har du sett många matcher i portugisiska ligan? Klart man kan vara skeptisk till värvningar men varför skulle VNL inte lyckas tror du? Jag ser iaf en stor potential i de matcher jag sett och absolut inte sämre än tex Keane. Tycker han har bevisat sig både i landslag och Champions league.

  • DS 135 dagar sedan

   Hade hoppats på någon i stil med Marquinhos, Varane, Boateng, Van Dijk, Godin, Bonnucci. Nu slutar det med en svensk dussinlirare.

  • Vincent 135 dagar sedan

   Fricken har spytt galla över denna potentiella värvning sen januari. Istället för att skriva att du inte förstår denna värvning så kanske du kan förklara VARFÖR du inte förstår dig på denna värvning?

   Här har vi en kille som är 22 år, skolad i en av världens bästa akademier, snabb, grym passningsfot, bra på huvudet, duktig på att driva upp bollen 15-20 meter upp i banan och som dessutom är svensk :) 350 miljoner känns inte som en jättesumma i sammanhanget. Men du vill alltså hellre värva Van Dijk för 700 miljoner?

  • Fricken89 135 dagar sedan

   Red Devil: Gör vadå??

   Diablo: Min bedömning är att VNL är ett mkt osäkert kort. Att han gjort det “okej” i Portugisiska ligan säger egentligen ingenting nu när det kommer till att byta upp sig till PL. Och svenskar överlag har på senare tid inte lyckats särskilt bra. Jag tycker van Dijk vore bättre, då vet vet att han är van PL, vilket är viktigt. Han och Bailly vore utmärkta som radarpartners i backlinjen.

   Vincent: Spytt galla? Jag har inget emot honom personligen, men ser inte att han är spelaren som hjälper United ett steg framåt i utvecklingen.

  • Fricken89 135 dagar sedan

   *då vi vet att han är van PL

  • Fredde1 135 dagar sedan

   DS: Spelare som Varane, Boateng, Godin och Bonucci är inte tillgängliga på marknaden.

   Fricken89: VVD vill Saints ha 70-75m pund för. Förstår helt och hållet varför United inte vill betala den typen av summor för honom.

  • Fricken89 135 dagar sedan

   Fredde: Van Dijk är fortfarande en mer bevisad mittback VNL, så det hade varit värt det (att betala det som krävs för honom). Eftersom man vet på förhand att han behärskar fysiken i PL och är en av de bästa i PL.

  • Fricken89 135 dagar sedan

   *än

   6 timmar senare….

  • Andreas 135 dagar sedan

   Håller med Fricken helt. Man kan inte säg att VNL är en bättre värvning för att han är billigare. I mina ögon går han inte före Smalling eller Jones i nuläget.

   VNL styrkor är passnings-och uppbyggnadsspel vilket kan vara bra i matcher vi för och spelar högt, men senaste säsongen backade vi hem och då behöver vi mer fysiska och framförallt huvudstarka mittbackar.

   PL är också den mest fysiskt påfrestande ligan och nästan alla lag i PL spelar med stora targets på topp. Jag har svårt att se VNL trycka undan Lukaku, stånga bort Costa eller vinna en nickduell mot Giroud. Statistiken säger också att det fysiska spelet är hans svaga sidan så det ska bli kul att se om han utvecklar det.

   Jag tror de flesta Unitedfansen hade hoppats på en mer tongivande försvarare som skulle styra upp försvaret, t.ex. Laporte, Gimenez, Marquinos eller tom Pepe hade fungerat, även om jag inte gillar han.

   Och eftersom Mourinho oftast bara förstärker med en spelare per lagdel under sommaren så kommer det här vara vår försvarsvärvning.

   Fabinho verkar stärka mittfältet och Morata anfallet.

   Ps Du stavade rätt från början Frick ;)

 6. Youssef 135 dagar sedan

  Var länge skeptisk till VNL, främst pga den höga prislapp det ryktades om samt för att jag hellre såg Keane vända hemåt. Men den nu angivna summan är inte alls hög. Bollsäker spelare med en bra passningsfot som kan tillföra annat än vad befintliga mittbackar kan.

 7. Mogge 135 dagar sedan

  Ska erkänna att jag sett fåtal matcher med VNL.
  Välkommen in i värmen iaf.

 8. Alex express 135 dagar sedan

  Bailly/Lindelöf kan förhoppningsvis vara Uniteds mittbackspar i minst 10 år framöver, bägge 23 år, snabba tekniska med bra fötter. Inte alltför dyra köp heller i jämförelse med ex Van dijk.

 9. the manager 135 dagar sedan

  Det är klart att VNL är en bättre värvning än Van Dijk. VD sprang Malmö FF åttor runt när han spelade i Celtic. M Keane är som det flesta brittiska spelare övervärderad, men duktig. Slutligen är jag säker på att Uniteds team har sett VNL tillräckligt många gånger. Sen ju ni fortsätta diskutera vem av er som sett och inte sett honom.
  Kanonvärvning!