Home
Inget konto? Registrera dig!
Belotti

Tuttosport: Så mycket är United redo att betala

Tuttosport tror sig veta vad Manchester United är redo att betala för Andrea Belotti…

United har ännu inte gjort någon värvning, men ryktena är många. Enligt flera rapporter så har Mourinho siktat in sig på fyra värvningar under fönstret och positionerna tros vara en anfallare, en winger, en central mittfältare och en mittback. Namnen som nämns mest just nu är Griezmann, Perisic och Keane. Gällande mittfältspositionen pratas det bl.a om Matic, Dier och Bakayoko.

Om United är ute efter en renodlad striker utöver Griezmnann (som kan spela mest över hela anfallslinjen) är oklart. Möjligen beror det på huruvida Zlatan förlänger eller ej. Men Andrea Belotti är ett namn som frekvent kopplats ihop med United under våren. 23-åringen har en utköpsklausul på £85 miljoner i sitt kontrakt med Torino och enligt Tuttosport så är United villiga att sträcka sig upp till £60 miljoner för anfallaren. Även Chelsea sägs vara redo att betala den summan medan Arsenal sägs ha satt taket vid £52 miljoner.

Belotti kom 3:a i skytteligan i Serie A på 26 mål, efter Mertens (28) och Dzeko (29).

 

Källa: MEN

Alex
Alex - tisdag, 30 maj 2017 14:39

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. farzad khazaei 198 dagar sedan

  Helt Rätt att värva 2 strikers. Rashford är inte mogen att axla en anfallsroll och Martial behöver lånas ut för att få kontinuitet och förtroende för att växa ut till den spelare som vi såg glimtar utav stundtals under hans tid i klubben. Om rykten stämmer att Mou var i Monaco så var det p g a värvning av Mendy. Lyckas vi värva, Greizman, Belotti, Perisic, Willian samt en central mittfältare så tror jag att vi kan vinna ligan och komma långt i CL, då Mou har relativt bra facit gällande turneringssegrar!

  • Affe 198 dagar sedan

   Griezmann heter han,inget annat.

  • farzad khazaei 197 dagar sedan

   Bra där!

 2. Roe 197 dagar sedan

  Håller med dig i stort Farzad, dock med Martial kvar i laget kommande säsong. Mou behöver instilla mer förtroende och trygghet i vissa av spelarna, bl a Martial.

 3. Red Devils 197 dagar sedan

  Vem är denna spelare? Nån som har koll på vad han är bra på o viken typ av spelare han är? Dzeko vann skytteligan och alla vet ju hur dålig han är på riktigt så Belottis tredje plats säger inte mycket till mig, tyvärr.