Home
Inget konto? Registrera dig!
Dier

Telegraph: Dier är Mourinhos val

Enligt Telegraph så är Eric Dier den Jose Mourinho ser som ersättare till Michael Carrick…

United värvade Michael Carrick från Tottenham för ca elva år sedan och han har haft en fin karriär på Old Trafford, men den går mot sitt slut även om han nyligen skrev på ett års förlängning. Under säsongen har United tappat två centrala mittfältare i Morgan Schneiderlin och Bastian Schweinsteiger och man förväntas göra i alla fall en värvning på positionen under sommaren. De namn som ofta nämnts är Nemanja Matic, Fabinho och Eric Dier och det har förekommit många olika rapporter och rykten om vem av dessa som egentligen är Mourinhos förstaval, men i dag hävdar Telegraph bestämt att det är Dier som är mannen Mourinho vill ha in som långsiktig ersättare till Carrick.

Enligt tidningen så har Mourinho “tydligt klargjort” att han vill ha den 23-årige engelsmannen, men Tottenham är som alltid tuffa i förhandlingarna och har informerat United om att man endast släpper honom för £50 miljoner – en värdering som är högre än United räknat med, skriver Telegraph.

Dier, som har kontrakt med Tottenham till 2021, kan utöver mittfältare hantera både mittback och ytterbackspositioerna.

Källa: Telegraph

Alex
Alex - lördag, 17 juni 2017 11:01

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. fyfaaaan 178 dagar sedan

  Dier förstahandsval.. värdig ersättare för carrick? Tveksamt.. Och för 50m€? nte ens startspelare i spurs. Trodde vi siktade högre än så…

  • United 178 dagar sedan

   Hahah. Han startade 34 matcher så han är en startspelare. Skriv inte saker som du inte vet. Jag tycker ham skulle vara en bra värvning men drömmen är Verrati

 2. Hamp 178 dagar sedan

  Dier kan bli riktigt riktigt bra!

 3. mu20 178 dagar sedan

  jag tror att dem överdriver lite med summer, dem gjorde iallafall det med VNL

 4. ManU4ever 178 dagar sedan

  Dier är den ultimata ersättaren för Carrick, han är ung, han är engelskman och har framtiden för sig. Har alltid haft svårt och tro på affärer likt detta eftersom Tottenham är lite svåra att ha och göra med generellt när det gäller affärer och speciellt nu när man har en väldigt bra trupp och skall spela C.L. Oavsett skulle jag vara mer än nöjd om man lyckas landa honom.