Home
Inget konto? Registrera dig!

Tankar efter Stoke

United hittade tillbaka till vinnarspåret och tog ett steg närmare guldet. Wayne Rooney tog dock ett kliv in på okänd mark.

 

En glimt in i framtiden?
En handfull anfallare har kopplats samman med United den senaste veckan – och samtidigt har spekulationerna om Wayne Rooney ska skolas om till central mittfältare tagit mer fart. Svaret lär vänta på sig, men idag fick vi se hur United kan komma att spela nästa säsong då Rooney tog plats bredvid Michael Carrick. Visserligen är Stoke, framför allt med tanke på formen laget är i, inget City eller Chelsea men det var ändå en uppmuntrande insats Roo bjöd på. Han kommer nog behöva en hel säsong för att vänja sig med positionen, men om han får pröva på den fler gånger under våren och gör det bra öppnar det utan tvekan upp dörren för Robert Lewandowski, Radamel Falcao eller en annan klassanfallare. det blir högintressant att följa vad som händer.

Äntligen, van Persie
Efter över tolv mållösa timmar i Unitedtröjan fick Robin van Persie äntligen näta igen. Visserligen från straffpunkten, men glädjen och lättnaden gick inte att ta miste på. Robin, ett råd bara inför fortsättningen: Spring inte i full fart och hoppa upp i Sir Alex Fergusons famn – det hade nog inte slutat bra om gubben inte snabbt återfått balansen där i måljublet.

Jones imponerade igen
Han var kanske inte lika enorm som mot Manchester City i måndags. Phil Jones, som nu tog plats till höger i backlinjen, går ändå från klarhet till klarhet och har all potential att bli Uniteds nästa försvarsgeneral.

Lite hopp för Valencia
Visst stod Antonio Valencia för en lite piggare insats än på länge? Eller är det bara önsketänkande?

Försvarsmuren bara växer
Läckaget från i höstas är bortglömt sedan länge. United stängde igen bakåt igen och Nemanja Vidic och Rio Ferdinand bevisade att de fortfarande är ett av ligans mest samspelta mittbackspar.

Ibland är det bra att pengarna styr
Aldrig någonsin har ilskan över reklam varit större än då klockan tickade upp mot 15.03 utan att sändningen började. Sen hoppades det slutligen över till Britannia där laguppställningarna fortfarande rullade i bild. Ibland är det bra att Premier League är en så ekonomiskt inriktad liga att de skjuter på avsparken för att tillfredsställa mig och alla andra kunder då den föregående matchen dragit ut på tiden.

Vad tycker ni? Kommentera här under.

Marcus Hassel
Marcus Hassel - söndag, 14 april 2013 16:59

marcus.hassel@unitedsverige.se

Bloggare / Skribent

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. SirGiggsy 1653 dagar sedan

    Önsktetänkande. Jag tycker isåfall att hans korta inhopp senast var bra mycket bättre än det han visade idag. Vet inte om man blivit bortskämd eller vad det är men jag förväntar mig bra mycket mer. Men framförallt är jag besviken på spelet totalt sett.

  2. Per 237 dagar sedan

    Gillar bloggen!