Home
Inget konto? Registrera dig!
Januzaj

Spansk klubb bekräftar intresse

Adnan Januzaj förväntas lämna Manchester United i sommar…

Januzaj slog ingom stort under Moyes ledning 2013, men utveckligen stannade snart upp och han har inte imponerat sedan dess. Under säsongen har han varit utlånad till Sunderland i hopp om att en återförening med Moyes skulle få utveckligen på rätt köl igen, men så blev inte fallet och han förväntas nu få lämna Manchester United permanent i sommar. Det har bl.a ryktats om att Roma är intresserade av hans signatur och nu bekräftar även Real Sociedad sitt intresse.

“Det är sant att vi är intresserade, men vi sitter inte i samtal med varken Manchester United eller honom. Vi inväntar Manchester Uniteds beslut och sedan kommer vi agera. Mend det är fler lag intresserade av honom så det kommer inte bli någon lätt värvning” säger klubbens president.

Källa: MEN

Alex
Alex - lördag, 17 juni 2017 11:29

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer