Home
Inget konto? Registrera dig!
Smalling

Smalling ut i sommar?

Enligt skvallret så kan Chris Smalling ryka i sommar…

Värvningen av Victor Lindelöf kan betyda att i alla fall en mittback säljs under sommarens fönster och Chris Smalling och Phil Jones tros vara de som ligger närmast att ryka. Båda spelarna och i synnerhet Jones har en smått osannolik skadehistorik och Mourinho kritiserade duon under säsongen för att de inte offrade sig tillräckligt för laget och spelade trots smärtor.

Enligt skvallerblaskan Daily Star så är det Smalling som ligger mest pyrt till och tidningen hävdar att Everton, West Ham och Crystal Palace är intresserade av att signa honom. Smalling har även länkats med Tottenham och Arsenal.

 

Källa: Daily Star

Alex
Alex - måndag, 12 juni 2017 12:51

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (14)

 1. Mogge 185 dagar sedan

  Vet knappt själv vad jag tycker om Smalling . Bra i huvudspelet iaf.

 2. Kman 185 dagar sedan

  Med tanke på att Smalling var den som fick starta i EL final borde Jones vara den som ligger sämst till.

  • WZ 185 dagar sedan

   Det handlar också om vad man kan få för de. Smalling startar i landslaget av någon obegrundad anledning och jag tror att intresset att värva honom är betydligt större än en skadedrabbad Jones. När kontrakten går ut så kommer troligtvis båda att lämna om inte något dramatiskt händer…

  • Kman 185 dagar sedan

   Tror knappast att ekonomiska faktorer styr det valet.

 3. farzad khazaei 185 dagar sedan

  Smalling är på samma nivå som Johnny Evans. Dem är sega samt saknar teknik. Dem kan ha toppar men jag blev oerhört besviken på Smalling när jag insåg att han inte kan styra försvaret samt att han saknar teknik, han tjongar iväg bollen mycket och i dagens klimat så behöver man spelare även där bak som kan slå en fin passning. Smalling är inte dålig men platsar inte i lag som har titelambitioner. Han platsar i lag där man inte har så hög procent bollpossession!

  • Alex express 185 dagar sedan

   Håller med…för dålig teknik / speluppfattning

 4. mu20 185 dagar sedan

  Smalling borde vi ha kvar han är mycket bättre än jones och mindre skaddedrabad, Sedan är han ju ingen landslagsspelare för intet

 5. johann 185 dagar sedan

  Äntligen, ut med träbenet….

 6. Felix
  Felix 185 dagar sedan

  Hoppas att det blir Jones som ryker, även om man får mindre betalt för honom. Smalling har mindre skadebesvär, och dessutom är Jones samma spelartyp som Rojo, som dessutom är bättre. Smalling är närmare Baillys spelartyp då.

  • Unktef 185 dagar sedan

   Hahah skojar du elr? Bailly är riktigt bra med bollen med smalling inte km röra den. Smalling är en back som bara försvarar men när han får bollen händer ingenting.

  • Felix
   Felix 184 dagar sedan

   Unktef: Och hur menar du att det faktum att Bailly är en bättre spelare än Smalling gör dem till olika spelartyper? Är Bailly samma spelartyp som Blind då, eller vad menar du? Bara för att Bailly är hyfsat trygg med boll gör det inte honom till en bollspelande och spelfördelande mittback – han är en stark mittback som excellerar i luftrummet och duellspelet framförallt. Samma spelartyp, olika skickliga.

  • Youssef 184 dagar sedan

   Håller nog med. Jones har varit skadedrabbad, medan Smalling kunnat samla på sig erfarenhet och (väl?) burit kaptensbindeln. Ser Smalling som en bättre spelare när United spelar med hög press då han enkelt läser bollar och står för enkla brytningar. I det avseendet tycker jag att Jones kan brista en del och bli rätt övertaggad vilket också är anledningen till många av hans skador, och som du skriver är Rojo bättre. Bristen med Smalling är koncentrationen ibland.

 7. Richard 185 dagar sedan

  Nej,behåll han

 8. Kjellb 185 dagar sedan

  Hade verkligen velat se Jones lämnat först..