Home
Inget konto? Registrera dig!
Keane

Sky: United utmanar Everton i racet om Keane

Manchester United sägs vara intresserade av att signa Michael Keane…

Michael Keane är just nu starkt länkad med Everton, men enligt Sky så är United fortfarande intresserade av att hämta tillbaka honom till Old Trafford – även om Everton just nu ser ut att vara favorit till hans signatur.

Keane, som är en produkt från akademin, såldes sommaren 2015 till Burnley och har sedan dess tagit flera kliv i utvecklingen och även fått sin landslagsdebut. United har en vidareförsäljningsklausul inskriven i hans Burnley-kontrakt, vilken sägs ge 25% av en kommande försäljningssumma. Det betyder även att man har 25% reducerat pris om man själva värvar spelaren.

United förväntas spendera enorma summor pengar under sommaren för att förstärka över hela planen. Viktor Lindelöf är enligt ryktena mycket nära att genomföra flytten från Benfica till United, men enligt Sky så är man alltså även intresserade av Keane.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - lördag, 10 juni 2017 19:01

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Thomas 187 dagar sedan

  Tror mer på Keane än VNL …

 2. Diablo 187 dagar sedan

  Tror mer på VNL än Keane…

 3. Red Devils 187 dagar sedan

  Tror inte på lågon av dom…

 4. Vincent 187 dagar sedan

  VNL är klar enligt manutd.com

  Spännande! :D

 5. Anders82 187 dagar sedan

  Fy fan helt hopplöst en säsong till i ett fiasko e de för jävla värvning !! Måste väl finnas bättre än vnl?? Känns så negativt i röda hjärtat .. hoppas innerligt jag har fel..e bara så negativ

  • Xinpei 187 dagar sedan

   Men tyst med dig bara… VNL är nominerad till ligans bästa back och har utvecklats något kopiöst de senaste två säsongerna. Han dominerade försvaret mot Frankrike och visade en riktigt bra passningsfot.

   Att din kritik verkar grunda sig helt i att VNL inte är något supernamn gör ju inte saken bättre.

   Vad är det för värvning undrar du? En mittback som fortfarande är ung och som har scoutats sedan minst i oktober förra året. Och i jämförelse med Smalling och Jones så är VNL ett riktigt kap. Så släng din spåkula och ha tålamod. För just nu är din typ av kommentar exakt vad som är fel på vissa Unitedsupportrar.