Home
Inget konto? Registrera dig!
Zlatan_DeGea_Bailly

Sky: United säkra på att behålla De Gea

Enligt Sky Sports känner sig Manchester United trygga i att man lyckas behålla David De Gea…

De Gea har under våren varit starkt länkad med Real Madrid, men många av den senaste månadens rapporter har hävdat att han mycket väl kan bli kvar i United – speciellt sedan man säkrade Champions League-spel till nästa säsong. Sky Sports skriver i dag att United känner sig säkra på att man lyckas behålla spanjoren trots intresse från Real och att De Gea är nöjd med livet i Manchester och glad över att vara en del av den trupp som ska spela CL under Mourinho nästa säsong.

De Gea var väldigt nära att hamna i Real sommaren 2015 då endast en trasig faxmaskin hindrade övergången från att ske, men bara några dagar efter att han kom så nära Real Madrid så skrev han på ett nytt långtidskontrakt med United. Det är i dagsläget två år kvar på det kontraktet.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - onsdag, 31 maj 2017 07:59

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer