Home
Inget konto? Registrera dig!
Zlatan

Sky: United inleder samtal med Zlatan

Sky Italia rapporterar att man inlett förhandlingar om ett nytt kontrakt…

Zlatan gjorde stor succé med 28 mål på 46 framträdanden under sitt första år i United, men Unitedkarriären fick ett abrupt slut då han landade olyckligt i slutet av matchen mot Anderlecht i april månad och skadade knäet allvarligt. Även om det ganska snabbt stod klart att operationen gick bra och att rehabiliteringen  skulle gå snabbare än tänkt så släppte United Zlatan då hans kontrakt gick ut i somras, men han har varit kvar i klubben och gjort rehabiliteringen på Carrington.

Mourinho har vid flertalet gånger under sommaren hintat starkt om att United kan signa Zlatan på ett korttidskontrakt när han är tillbaka från sin skada och Sky Italia rapporterar att man nu inlett förhandlingar om ett nytt kontrakt.

Zlatan har även länkats med en comeback i Milan, där han trivdes bra med livet under två år innan flytten till PSG, men United tros ha ett övertag mot Milan och andra klubbar.

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - torsdag, 10 augusti 2017 09:07

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Mogge 103 dagar sedan

    Tycker att det är bra. En spelare som ställer krav på omgivningen.
    Osäker på skadans karaktär bara.

  2. as 103 dagar sedan

    Tuppen som håller ordning i hönsgården….