Home
Inget konto? Registrera dig!
Varane

Sky Sports: United intresserade av Varane

Sky Sports skriver att Jose Mourinho och United är intresserade av att signa Rapahel Varane…

United har länkats med Varane ända sedan 2011, då han lämnade Lens för att flytta till ett Real Madrid som då leddes av Jose Mourinho. Sky Sports skriver nu att United har förnyat sitt intresse i 24-åringen och att man är intresserade av att signa honom under sommaren. Att Real Madrid skulle släppa Varane bara sådär är dock väldigt otroligt och hans kontrakt går ut sommaren 2020. Men som alla vet så har Real ett stort intresse i David De Gea. Sky Sports skrev i går att United nu nobbat ett bud på £60 miljoner från Real Madrid, även om United dementerar att man fått något bud.

Sky skriver att en eventuell Varane-affär med största sannolikhet skulle involvera att De Gea går i motsatt riktning. Enligt Sky är Mourinho även intresserad av Alvaro Morata, men denne ser ut att vara nära en flytt till AC Milan.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - fredag, 02 juni 2017 13:30

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. mu20 144 dagar sedan

    vilket mittbackspar han och Bailly skulle bli

  2. Fricken89 144 dagar sedan

    Jag ser gärna Varane i United. Han eller Marquinhos bredvid Bailly vill jag se nästa säsong.