Home
Inget konto? Registrera dig!
Perisic

Sky Sports: United i samtal med Inter

Sky Sports skriver att Manchester United diskuterar en värvning av kroaten…

Under våren kom en dag uppgifter om att Mourinho rest ned till Zagreb för att diskutera en transfer av Inters winger Ivan Perisic och det följdes av några dagar av intensiva spekulationer. Sedan dess har det dock varit ganska så tyst om 28-åringen, men nu skriver Sky Sports med sina egna källor som grund att United sitter i samtal med Inter gällande en värvning av spelaren.

Enligt rapporten skulle transfersumman landa på minst £36 miljoner och både Inter och Perisic själv sägs vara angelägna om att få till en deal. Perisic kom till Inter från Wolfsburg 2015 och har haft en bra säsong med tio mål och sex assist.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - söndag, 28 maj 2017 10:17

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (11)

 1. Red Devils 149 dagar sedan

  400 milj för en 28 åring som inte ens är överdrivet bra eller skulle göra någon större skillnad på laget. City fick Silva för 480 och han hade gjort skillnad och är dessutom bara 22.

  • farzad khazaei 149 dagar sedan

   United är erkänt kända för att göra dåliga affärer. Köper dyrt och säljer billigt=) Har man pengar så kan man göra som man behagar. Oroa dig inte för Uniteds ekonomi. Dem har så dem klarar sig och blir över. Dem skulle heller inte ge dig en krona så tänk på dig själv och andra mindre belevade på denna planet!

  • b0bby 149 dagar sedan

   ja de får va slut på dessa jävla överpriser för hyfsade spelare. dags att lära sig hur andra klubbar gör. betalar tex Bayern överpriser när dom värvar?

  • Red Devils 149 dagar sedan

   farzad / Jaha, men då så. Trodde seriöst att det var jag som skulle betala och har legat sömnlös och funderat hur jag ska få ihop stålarna! Men då är det lugnt, har United gått om stålar så bjud 4 miljarder för honom då… eller inte.

  • farzad khazaei 149 dagar sedan

   Det är många kommentarer från fans som handlar om ekonomi. Varför? Vi ska väl bry oss om spelet och spelarna? United är ett konglomerat av olika företag, dem drar in stora summor och rika investerare blir bara rikare! Varför ska fans där majoriteten utgörs av knegare bry sig om vad ett rikt fotbollslag får betala för spelare. Dem skiter fullständigt i våra ekonomier och skulle inte dra sig för att tjäna så mycket som möjligt på oss. Jag har ingen som helst kärlek för det kommersiella som omgärdar rika lag. Jag har själv inte varit på Old Trafford men jag skulle inte bli förvånad om biljettpriserna är höga och saker till försäljning kostar säkert också en stor andel av en knegarlön. VI kan väl vara ense om att dem vill tjäna pengar av oss och ser oss som kassakor, varför ska vi då bry oss om dem? Jag tycker dessutom att fotbollsspelare och ägare tjänar för stora summor idag som är omoraliska och vill inte delta i detta.

  • farzad khazaei 149 dagar sedan

   Jag streamar mina matcher gratis via piratsidor. Det kostar för mycket att abonnera på en sportkanal. Den dagen priserna är skäliga då kan jag vara med att bidra. Den dagen dem blockerar piratsidorna så kommer jag att sluta titta på matcherna och endast följa nyheterna. Detta är inte CM där man tror att man är en del av detta lag. Jag förstår inte hur vi kan vilja stötta denna omoraliska sida av fotbollen.

  • Affe 149 dagar sedan

   Så talar en sann Unitedsupporter.

  • Giggs 148 dagar sedan

   Farzad din lille rackare till ekonom. Hört talas om inflation och dess påverkan på oss “knegare och “kassakor” som du så fint beskriver det? Ditt “hat” mot det kommersiella som omgärdar lagen är just det som påverkar vår ekonomi. Tänk ett steg längre :)

  • farzad khazaei 148 dagar sedan

   Giggs: Vill man föra en saklig diskussion så ska man börja med att respektera den andra personen. Härskartekniker som “lille” och det subtila i hur du underskattar mina kunskaper hör inte hemma i modern civilisation. Kan vi vara överens om detta? Annars så delar vi vår kärlek till fotbollslaget Man Utd!!

 2. Kjellb 149 dagar sedan

  farzad du är verkligen inte en ekonom antar ja, Men det behöver man heller inte vara , för att förstå att din kommentar är riktigt bedrövlig. Bara för att man har ekonomin så ska man betala överpris för en spelare som ens inte är värt ett överpris ……

 3. SillyyS 148 dagar sedan

  Perisic ersätter Young, Griezmann ersätter Rooney, Lukaku eller Ibra, Keane kommer in som mittback, lämnar gör väl Jones eller Smalling antar jag. Hoppas att vi trycker på för Mendy(Monaco) som har hållt en så hög nivå och jag törs säga att bara Marcelo varit bättre iår. På mittfältet finns många frågetecken, Dier, Bakayoko, Veratti osv. Jag vill ha en balansspelare som gör att pogba kan steppa upp i banan likt han gjorde i Juventus, då hade han Pirlo & Marchisio bakom. Pogba ska vara fanbärare nästa år så värvning på mittfält ska gynna honom.