Home
Inget konto? Registrera dig!
VanDijk

Sky Sports: En mittback kommer att köpas

Enligt Sky Sports så har Manchester United en lista på tre potentiella mittbacksvärvningar…

Transferfönstret står inför dörren och United förväntas inhandla kvalité över planens alla delar. Offensiven må ha varit det största problemet under säsongen och United förväntas lösa det problemet bl.a genom att inhandla världsklass i form av Antoine Griezmann. Men även defensivt förväntas man stärka upp. Det har ryktats mycket om Chris Smalling och Phil Jones framtid i klubben och Sky Sports skriver i dag att man kommer att göra en mittbacksvärvning under fönster och enligt Sky så står det mellan antingen Michael Keane, Virgil van Dijk eller Victor Lindelöf.

United var nära att värva Lindelöf i januari, men det skedde inte. Man har under säsongen kopplats ihop med Michael Keane – som lämnade klubben då van Gaal var manager – och även Southamptons van Dijk är ett namn som länkats med både United och många andra storklubbar.

Keane, som är en akademiprodukt från de egna leden i Manchester United såldes till Brunley för endast £2 miljoner sommaren 2015 och han har sedan dess växt till en hyllad försvarsspelare som nyligen gjorde landslagsdebut för England. Han har nu endast ett år kvar på kontraktet i Burnley och United sägs dessutom ha en vidareförsäljningsklausul på 25% i hans kontrakt, vilket också skulle innebära ett reducerat pris om man själva köper tillbaka honom.

Van Dijk förväntas bli en av sommarens mest jagade mittbackar och enligt Sky Sports så kommer Southampton inte låta honom få för mindre än £50 miljoner. Holländaren länkas även Manchester City, Liverpool och Chelsea.

Victor Lindelöf värderas i dagsläget till ca £40 miljoner. Enligt rapporten kommer en av dessa tre tillhöra Manchester United efter sommaren. Vem hade ni helst sett?

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - fredag, 26 maj 2017 10:31

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Manutd4ever 151 dagar sedan

  Känns som att Keane skulle floppa i United men det är ändå han jag vill se, ingen bra magkänsla dock. Mellan lindelöf och Van dijk så får jag nog lov att säga Van Dijk, vi behöver en renodlad mittback.

 2. Pink 151 dagar sedan

  Keane – För han är Unitedprodukt, engelsman och likvärdig dom två andra alternativen. Tycker största klubben i England ska ha en engelsk stomme. Vill inte bli nya City.

 3. Fricken89 151 dagar sedan

  Van Dijk om man måste välja någon av nämnda. Men jag vill helst ha Varane eller Marquinhos som radarpartner till Bailly.

 4. Fricken89 151 dagar sedan

  Valencia har förlängt sitt kontrakt till juni 2019 med option på ytterligare ett år:
  https://www.fotbollskanalen.se/england/valencia-forlanger-med-united—mourinho-beundrat-honom-lange/
  Mkt bra!!

 5. Alex express 151 dagar sedan

  Van Dijk nej tack ! hellre då Keane eller Lindelöf….men inte alls säkert att det blir ngn av nämnda, hur många förutspådde Bailly förra sommaren.

 6. Red Devils 151 dagar sedan

  Virgil van Dijk helt klart! Extremt bra och en ledare!