Home
Inget konto? Registrera dig!
Morata

Sky: Real nobbar Morata-bud från United

Enligt Sky Italia så har Real Madrid nobbat ett bud på Alvaro Morata, från Manchester United…

United länkas just nu med många spelare och efter att Griezmann-affären, som var en rykteskarusell med substans, gick i stöpet så är det svårt att veta vilka rykten som är trovärdiga och vilka som är påhitt. Att United söker en anfallare går dock att konstatera och namnen som nämnts flitigast är Lukaku, Morata och Belotti.

Nu skriver Sky Italia att United inlett budgivningen på Alvaro Morata med ett första bud på £52,4 miljoner och utan att inkludera De Gea i affären. Real Madrid ska dock ha nobbat budet och enligt rapporten vill klubben ha så mycket som £78 miljoner för att släppa den 24-årige anfallaren. Samtidigt förekommer en rapport i spanska tidningen Marca där man hävdar att Zidane bestämt sig för att han vill behålla Morata i truppen och att han endast kommer sanktionera en försäljning om man värvar en värdig ersättare.

Morata fick sin förstalagsdebut av Jose Mourinho i Real Madrid år 2010 och såldes sedan till Juventus för £17 miljoner sommaren 2014. Real Madrid hade dock fått in en återköpsklausul i kontraktet och valde att aktivera den sommaren 2016, då man betalade det på förhand bestämda priset £26,2 miljoner och hämtade tillbaka honom.

Sky Sports skriver att om United misslyckas med att värva Morata så kommer man rikta blickarna mot Torinos anfallare Andrea Belotti, som kom på tredjeplats i Serie A´s skytteliga med sina 26 ligamål. Den 23-årige italienaren har en utköpsklausul på £87 miljoner i sitt kontrakt.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - onsdag, 07 juni 2017 08:29

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

  1. a 139 dagar sedan

    HAHAHAHAHA. Till och med jag är farligare i straffområdet än den här gnällande primadonnan….

  2. BZ 139 dagar sedan

    Först säger Mourinho och Woodward att detta kommer bli ett historiskt transferfönster som vi aldrig tidigare skådat och Woodward har lovat guld o gröna skogar. Vad får man läsa om nu? Morata Keane och Walker?

  3. Pink 139 dagar sedan

    800 miljoner för en spelare som inte ens är top 10 i världen på sin position. Sjuka tider