Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba_Lukaku

Scholes: Pogba kommer göra hela skillnaden

Paul Scholes tror att Paul Pogba, när han återvänder, kommer göra stor skillnad för Romelu Lukaku…

United inledde säsongen med en sprudlande offensiv och öste in mål. En nyckel till detta var att mittfältet fungerade så pass bra med kombinationen Matic/Pogba och sedan Pogba skadade sig har även målskörden blivit reducerad. Exakt när fransmannen är tillbaka i spel är ännu oklart, men Paul Scholes är övertygad om att hans återkomst kommer vara väldigt tacksam för Lukaku – som nu inte gjort mål på sex matcher och som behöver en spelare som Pogba bakom sig.

“Jag tror att det (Pogba tillbaka)  kommer göra stor skillnad för hur de spelar. Han länkar samman laget och jag tycker inte de har en tillräckligt bra nr 10 just nu, vilket inte underlättar för Lukaku. Pogba kommer göra skillnaden och det kommer bli mer positivt. Lukaku måste nu göra mycket för sig själv, men Pogba kommer göra skillnad. De saknar just nu en spelare som limmar ihop laget” säger Scholes.

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 01 november 2017 10:36

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. Thomas 23 dagar sedan

  Absolut .. men när sjutton är han tillbaka ????

  • jonathan 23 dagar sedan

   november sägs det…

 2. Danne10 23 dagar sedan

  Det har synts att vi saknar Pogbas spel på mitten för vi har varit väldigt klena där. Jag hade velat ha Mata som 10a framför matic och herrera eller vem som spelar med Matic. Just för att få spelinteligensen till Lukaku och yttrarna. sen kört med både martial och Rashford på varsin kant. Speciellt nu när båda verkar i hyfsad form.

 3. Richard 21 dagar sedan

  Att inte fellaini o pogba ens är i närheten av att börja träna får mig o bli orolig.Jag tror inte någon av dom är tillbaka förrän tidigast efter dec -januari