Home
Inget konto? Registrera dig!
Matic

Scholes: Matic kommer göra andra bättre

Paul Scholes ger sin dom på Nemanja Matic…

United säkrade nyligen Matic från Chelsea efter en långdragen transferhistoria och i går gjorde serben sin första tävlingsmatch för United då man mötte Real Madrid i Supercupen. Paul Scholes anser att det är en perfekt värvning för United och att hans närvaro på planen kommer göra andra spelare bättre.

“Jag gillar verkligen värvningen av Matic. Jag blev förvånad över den. Varför sålde Chelsea honom? Han tillför aggressivitet till Uniteds mittfält, vilket är något de saknat. Han är väldigt lik Carrick som mittfältare, men det han har som inte Michael har är mer aggressivitet. Han får bollen, han tacklar, han tillåter andra att spela – det såg man i Chelsea. Han och Kante var magnifika tillsammans och det tillät Hazard och Fabregas att ha mer frihet. Jag hoppas han kommer göra så i United – frihet för Pogba, Martial, Lingard, Mkhitaryan – dessa spelare behöver verkligen lyfta sig i år tycker jag” säger Scholes till BT Sport.

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 09 augusti 2017 12:24

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer