Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho--

Scholes: Det måste United förbättra

Paul Scholes säger vad United måste se till att förbättra för att utmana på allvar…

Manchester United inledde säsongen imponerande, men de senaste månaderna har insatserna inte alltid varit lika fina som i början. Resultaten har man dock oftast fått med sig och man ligger fortsatt 2:a i Premier League. Härnäst väntar två riktigt tunga ligamatcher (med sista CL-matchen inklämd emellan) och innan det stora Manchester-derbyt så väntar Arsenal borta till helgen. Det är precis den typen av matcher som United nu måste börja vinna om man ska gå hela vägen, säger Paul Scholes.

“Jag tror att de nu kommer att bedömas utifrån de stora matcherna. De måste börja vinna dessa matcher för det har de inte riktigt gjort. Mållöst borta mot Liverpool och de var dåliga. Förlust borta mot Chelsea och de var dåliga igen. På lördag mot Arsenal blir en stor match och de måste leverera. Det är väldigt svårt att kritisera ett lag som vinner matcher, speciellt om man gör fyra mål. Men de måste verkligen vara påkopplade i de här stora matcher och vinna några av dem.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 29 november 2017 11:35

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Utd 13 dagar sedan

    Håller med till 100%. VI kan inte fortsätta förlita oss på vår defensiv mot de stora lagen. Mou måste våga, United ska inte behöva åka till emirates å spela som Burnley.

  2. . 13 dagar sedan

    “A rich West Brom”