Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba-

Scholes: Det blir svårt på söndag, utan Pogba

Paul Scholes är orolig för Manchester United får svårt att skapa chanser mot City…

När United och Arsenal förra helgen bjöd på en sällan skådat underhållande fotbollstillställning så blev Paul Pogba utvisad efter en olycklig stämpling på Bellerin. Det betyder att fransmannen nu missar helgens stora derby, vilket naturligtvis blir ett stort avbräck för Manchester United.

Pogba har många gånger visat hur avgörande han är för Uniteds anfallsspel och i en matchbild likt den mot Arsenal så är han en extremt viktig motor i omställningsspelet. Det finns en risk för en liknande matchbild på söndag, även om United på hemmaplan antagligen eller förhoppningsvis inte låter sig bli så tillbakapressade under en hel match. Men Paul Scholes tror att det kan bli svårt för United att hitta lägen mot City utan Pogba.

“Han spelade bra mot CSKA. Han var bra. I perioder var han mycket bra och man ser vilket hot han är. Han kan ta bollen från var som helst och är villig att riskera passningar framåt. Utan det på söndag mot City så måste man undra om United kommer lycka skapa så många chanser som de gjort nu.”

Källa: MEN

 

 

 

 

Alex
Alex - torsdag, 07 december 2017 10:01

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer