Home
Inget konto? Registrera dig!
Rose_

Rose: Jag vill spela i norr

Danny Rose flörtar med storklubbarna norrut…

Danny Rose har den senaste veckan länkats med Manchester United, men att Spurs skulle sälja honom till United precis efter man sålt Kyle Walker till Manchester City får nog ses som väldigt osannolikt. I en intervju med The Sun så sätter dock Rose press på Tottenham och tycks flörta med storklubbarna i norr.

“Det är tre veckor kvar tills fönstret stänger och kollar man på Man City så bör de vara nöjda med sin transferaktivitet. Man United är mer eller mindre där  även om jag hört att Mourinho vill ha en eller två spelare till. Men jag är säker på att han ändå är nöjd med sin trupp. Som Tottenham-spelare hade jag velat se flera värvningar. Det hade lyft mig att se en toppspelare komma in. Jag har sett några spelare tidigare säga att vi inte behöver topp-värvningar. Men jag är ledsen, det håller jag bara inte med om.”

“Jag kan även säga det här – jag kommer att spela norrut. Jag vet inte exakt när, men jag kommer att ta mig norrut och spela fotboll där någonstans. Jag flyttade från Leeds till Spurs när jag var 16. Ja, jag har lagkamrater som flyttat ifrån sina familjer i Sydkorea och Argentina, men jag har varit borta i över tio år nu och jag träffar inte min mamma speciellt ofta. Jag kommer göra det till min prio att innan jag pensionerar mig spela fotboll där uppe någonstans igen.”

 

Källa: MEN

 

 

Alex
Alex - torsdag, 10 augusti 2017 08:58

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

  1. robben10 103 dagar sedan

    Danny Rose är missnöjd då borde United fan satsa på att värva honom. Sälja darmian till Italien och ha Shaw och Rose, enligt mig Premier Leagues bästa vänsterback

  2. Kman 103 dagar sedan

    Perfekt värvning köp det får kosta, håller med ligans bästa vänsterback.

  3. David Edlund 102 dagar sedan

    Fin kille som vill komma närmare sin familj ändå, den kommentaren gillar jag utan att vara united röd :)