Home
Inget konto? Registrera dig!
Rooney_-

Rooney om sitt målrekord i United

Wayne Rooney kommenterar det arv han lämnat efter sig i Manchester United…

Rooney lämnade förra månaden United efter 13 mycket framgångsrika år i klubben, för spel i sin pojkklubb Everton. En av de många bedrifter Rooney hann med under åren i United var att bli klubbens mesta målgörare genom tiderna med sina 253 mål – något som kommer bli enormt svårt för någon att slå. Rooney själv tror att det krävs en exceptionell talang som dessutom är klubblojal i dessa tider, för att rekordet någonsin ska slås.

“Man vet aldrig. Om de får någon som Messi eller Ronaldo så kanske rekordet slås! Men jag tror inte spelare stannar i klubbarna så länge i dagens fotboll. Det enda sättet jag ser att det kan slås är om någon stannar i klubben under lika lång tid som jag gjorde. Det är fantastiskt att få lämna den bedriften efter sig. Det är ett stort arv som lämnats. Jag lämnade United med fantastiska minnen. Det var en framgångsrik tid för klubben och en fantastisk tid för mig. Jag älskade min tid där. Jag älskade att jobba med spelarna, men det var rätt tid för mig att flytta och jag känner verkligen att jag fattat rätt beslut i att komma hit” säger Rooney.

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 06 augusti 2017 11:44

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. hjärtaunited 130 dagar sedan

    Rooney the record breaker!

  2. scchh 130 dagar sedan

    KING