Home
Inget konto? Registrera dig!
Rooney

Rooney kvar i United trots allt?

Enligt Daily Mail kan Wayne Rooney fullfölja sitt kontrakt i Manchester United…

Rooney är inför sommaren starkt länkad med en flytt från Manchester United. Han kom till klubben 2004 och har under åren radat upp troféer och är numer dessutom klubbens mesta målgörare genom tiderna, men formkurvan har pekat konsekvent nedåt de senaste åren och under Mourinho har speltiden blivit allt mindre. Det har pratats om att Rooney under sommaren kommer lämna United för spel antingen i Everton, MLS eller Kina men Daily Mail skriver att han överväger att fullfölja sitt kontrakt med Manchester United – ett kontrakt som går ut sommaren 2019.

Enligt rapporten så är en comeback i Everton inte sannolik eftersom klubben inte skulle kunna komma i närheten av att matcha hans nuvarande veckolön på £250k. Tidningen skriver även att det inte finns något konkret intresse från Kina och att källor nära Rooney hävdar att han är lite “fast” i United eftersom hans alternativ på nya klubbar är så pass begränsade.

Källa: Daily Mail

Alex
Alex - fredag, 09 juni 2017 11:43

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Red Devils 137 dagar sedan

    Neeeej! Då får han klara och nöja sig med 50k i månaden!