Home
Inget konto? Registrera dig!
Romero

Romero om framtiden

Sergio Romero siktar på att bli nr 1 i Manchester United, men trivs helt okej med att vara nr 2…

Hur det blir med David De Geas framtid i United är ännu osäkert, men det har förekommit en hel del rapporter som hävdar att United känner sig åtminstone relativt trygga i att man lyckas behålla honom och enligt Sky Sports har den känslan förstärkts efter Europa League-segern. Sergio Romero har visat sig vara en minst sagt värdig andramålvakt och har stundtals varit strålande då han vaktat målet i Europaspelet och han har i alla fall siktet inställt på att bli kvar i United.

“Min intention är att stanna. Jag kan vara nr 1 eller nr 2 – allt hänger på hårt arbete och jag jobbar hårt. Jag valde att komma hit pga av vad klubben är. Det är en enorm klubb, en av de största i världen och det kunde jag bara inte säga nej till. Jag visste att det kanske skulle bli lite svårare att få mycket speltid här.”

“Förra året under Louis så spelade jag 12 matcher. Jag kände mig bra så jag tänkte att jag kunde bli viktig för laget även om jag inte spelade mycket. Sedan blev det lite mer under Jose. Jag fick spela lite oftare. Jag har kunnat visa att jag är en målvakt som kan spela för den här klubben men man vet aldrig vad som händer i framtiden, så man måste fortsätta jobba hårt för vad som kommer härnäst.”

“Vi visste att Europa League inte skulle bli lätt. Det var en svår turnering men tack vare Gud så gjorde vi ett väldigt bra jobb i finalen och vi kan resa hem lyckliga. Det har varit många stunder då vi återvänt hem lyckliga. Jag har hållit många nollor och hjälpt mina lagkamrater vid många tillfällen. Det har gett mig enormt mycket tillfredställelse, så jag måste tacka coaching-personalen och mina lagkamrater som gjort mycket för att få mig att känna mig avslappnad. Att få avsluta säsongen med trofén i våra händer gör oss mycket glada.”

 

 Källa: Sky Sports

 

 

 

Alex
Alex - lördag, 27 maj 2017 10:56

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

 1. Sauron 202 dagar sedan

  Ok det var tack vare Gud de spelade bra alltså, inte lätt för Ajax då om de har Gud emot sig.

  • Manutd4ever 201 dagar sedan

   OFF Topic: Jävligt lustigt hur “gud” prioriterar när det sker terrordåd mot barn i staden Manchester, men när en fotbollsmatch skulle spelas var han minsann där och hjälpte till. BORT MED ALLT SOM HAR MED RELIGON KRING FOTBOLL OCH SPORT ÖVERHUVUDTAGET.. skrämande hur folk kan vara så hjärntvättade.

   OT: Hoppas Romero stannar då jag ser honom som ett bra alternativ som första målvakt ifall De Gea lämnar.