Home
Inget konto? Registrera dig!
Neymar

Rio: United borde köpt Neymar

Rio Ferdinand hade velat se Neymar i Manchester United…

United var under flera år länkade med Neymar och enligt flera rapporter så var en värvning nära förra sommaren. Istället blev han kvar i Barcelona fram till förra veckan då han blev världens i särklass dyraste spelare då han köptes av PSG för £198 miljoner. Rio Ferdinand säger till sin egen Youtube-kanal att han gärna hade sett brassen i United istället.

“Neymar fanns för £198m… Man United är en av de rikaste klubbarna i världen. Jag hade älskat att se honom gå till Manchester United. Neymar i en Man United tröja. Nr 7, wow. Eller nr 11. Det hade varit häftigt, en så blev det inte.”

 

Källa: MEN

 

Alex
Alex - tisdag, 15 augusti 2017 08:41

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (17)

 1. Zzz 99 dagar sedan

  2miljarder för en dykare? Nej tack där går fan i mig gränsen

  • Affe 99 dagar sedan

   Du har helt rätt!

 2. T 99 dagar sedan

  Rio måste ha rökt något när han sagt det.. han har inte i United o göra! Vi ska inte ha några pojk spelare tack!
  Vi har rashfoord han e grymt mycket bättre än neymar.

  • Ante 99 dagar sedan

   Ok. Rashford är ju inte en bättre fotbollsspelare än Neymar, tycka vad man vill om Neymars beteenden. Men nån måtta på subjektiviteten får det väl ändå vara :)

  • Fredde1 99 dagar sedan

   Neymar är världsklass.
   Rashford har en lång väg att vandra tills han är där.

  • T 98 dagar sedan

   neymar världsklass haha jo tjena..! Då har man inga höga krav på världsspelare..

  • Pink 98 dagar sedan

   Så Neymar är inte världsklass? Pass me the joint

  • Xinpei 98 dagar sedan

   Världsklass? Ja. Värd 2 miljarder? Aldrig i livet.

  • T 98 dagar sedan

   Han är ingen världsklass nej. Pojk lags klass ja.

 3. Peppis 99 dagar sedan

  Gärna Neymar som spelare men jag vill inte att Man Utd ska bli en klubb som köper spelare för 2 miljarder. Kul för PSG och franska ligan men PSG fansen måste ändå känna lite besk eftersmak över det hela. Vi hade redan köpt Pogba, skönt att någon annan slog det rekordet tycker jag. Pogba var dyr men ändå “våran egen” och det kom man undan med tyckte jag.

  • Fredde1 99 dagar sedan

   Nej, precis… en miljard får räcka…

  • Spaddeward 98 dagar sedan

   Undra hur det känns som PSG-supporter när de slår ett bottenlag med 6-0… eller när de vann ligan typ 4 år i rad… är det kul då? När man är så ensamma om att kunna göra såna värvningar?? Jag har inga känslor för PSG och hoppas innerligt att deras “projekt” misslyckas, eller att de åker på en riktig smäll av FFP. Tyvärr så är ju FFP verkningslöst.

  • Pink 98 dagar sedan

   Man skiter i PSG överhuvudtaget. Skulle inte ens bry mig om dom vinner CL eftersom jag har inga känslor för dom, vare sig hat eller kärlek.

 4. ENGAN 98 dagar sedan

  Spaddeward det du skriver där var united för ett par år sedan.
  Säg vad ni vill men 2miljarder för neymar är ett bra pris lixom när vi köpte pogba. Priserna kommer bara forsätta upp nu ett tag. Antagligen försvinner ffp nu oxå.

  • Xinpei 98 dagar sedan

   Nej det är det inte. Detta förstör bara marknaden och gör att vissa får en skev bild av ekonomi och idrott. Din kommentar är ett bevis för detta.

  • Ante 98 dagar sedan

   Skulle snarare påstå att Engan visar prov på kunskaper om marknadsekonomi här tbh.

 5. ENGAN 97 dagar sedan

  Priset är alltid vad folk är beredda att betala ex se sthlms bostadsmarknad.
  I neymar får dom världens just nu näst största posterboy efter CR. Neymar har 4ggr så mycket följare än vad PSG har som klubb. Vill dom få ut något nu kan dom använda hans kanaler och klubben kommer växa ännu mer. Se inte bara fotbollen i transfern utan the big picture i affären.
  Vi tänkte likadant i Pogba . Är beredd och säga att stora anledningar till varför vi tog Ji sun park var att han var stor i asien vilket generar enorm merge från den delen av världe. Sedan var han en grym spelare oxå skall sägas.