Home
Inget konto? Registrera dig!
Lingard

Rio: Mer Lingard

Rio Ferdinand vill se Jesse Lingard få fler chanser i Manchester United…

United slog i går Watford borta med 4-2 i en svängig match. Jesse Lingard tog plats i startelvan och levererade en fin insats i offensiven där han bl.a stod för en assist och ett mycket vackert solomål. Rio Ferdinand, som satt i BT Sport-studion vill nu se mer av Unitedprodukten.

“Jag och Scholesy pratade om det. Vi såg honom växa upp i klubben. Han har det där i sin repertoar. Han har mål i sig och han är en väldigt intelligent fotbollsspelare. Han tar sig till positioner på planen och jag tror att ju fler minuter han får desto större självförtroende kommer han få. Han ger en alltid mål och jag tycker det är en fantastisk spelare att ha i truppen. Jag hade velat se honom mer.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 29 november 2017 11:26

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Felix
    Felix 13 dagar sedan

    Som det ser ut just nu – ja tack. Jag vill gärna se Lingard få chansen som 10a mer, särskilt som Mkhitaryan och Mata båda varit dåliga där. Lingard må vara sådär med bollen en del, men hans rörelsemönster tillför en hel del till Uniteds offensiv.

  2. samtropez 13 dagar sedan

    A vill se han i cupmatcherna annars sprinnger killen bara runt på planen