Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale_

Redknapp: Då kan man ge United titeln

Jamie Redknapp tror Manchester United skulle springa hem ligan om man signad Gareth Bale…

Ryktena om Gareth Bale har nu för femtielfte gången tagit ny fart. Detta sedan det ryktats om att Real vill värva Kylian Mbappe och en av BBC behöver offras för att ge plats åt fransmannen. Mourinho sa under gårdagens presskonferens att man kommer försöka signa Bale om tillfälle skulle ges – en värvning som Jamie Redknapp anser skulle göra Manchester United till stora titelfavoriter.

“Om det skulle bli så (att United värvar Bale) så tycker jag man kan ge Manchester United trofén direkt. Så pass bra är Gareth Bale. Han skulle slita upp hela Premier League om han kom hit. Jag tror hans spelsätt i det laget hade varit sensationellt. Det finns bara ett fåtal spelare som kan göra vad han kan. Han är sensationell. Han är gjord för Premier League.”

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

Alex
Alex - tisdag, 08 augusti 2017 11:21

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

 1. Pix 106 dagar sedan

  Det håller jag med om. United har ett oerhört starkt centrallås med pogba, herrera, matic, carrick, Sen har vi spelare som vi sätter på kanterna: Mata, linngard, micki, Spelare som egentligen inte “vill” spela där utan istället söker sig in mot centrala banan där det redan är fullspäckat, Vi behöver renodlade wingers. Som står ute på kanten och väntar på att få bollen sen gör sin gubba och låser upp hela banan.

  • Spaddeward 105 dagar sedan

   Det intressanta är att Bale under sitt sista år i Tottenham spelade mycket som släpande forward, 10a typ, och var förbaskat bra där också.

   Skadehistoriken ett väldigt stort minus dock.

 2. martin 105 dagar sedan

  Exakt den positionen jag tjatat om i flera år har varit united svagaste, ja, jag tycker kanterna till och med har varit värre än innermittfältet. United vinner ingen liga med de kantspelare man har i dagsläget.