Home
Inget konto? Registrera dig!
Mbappe

Real Madrids monsterbud på Mbappe

Enligt Marca så är Kylian Mbappe nu nära en övergång till Real Madrid… 

Mbappe har under sommaren länkats med de flesta storklubbarna. Det ryktades i juni om att United lagt ett bud på ca £110 miljoner och att även Manchester City varit där och försökt med ett jättebud. På sistone har det dock varit ganska tyst kring supertalangen, men nu rapporterar Madrid-tidningen Marca att Real Madrid är nära en affär efter att man kommit överens med Monaco om en transfersumma på £160 miljoner.

Enligt Sky Sports så har hävdar dock Monaco att man inte allts är överens om en försäljning och att man inte accepterat ett bud på den angivna summan.

 

Källa: Sky Sports (Marca)

Alex
Alex - tisdag, 25 juli 2017 13:13

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (9)

 1. Spaddeward 90 dagar sedan

  Denna värvning skulle försvaga Real ordentligt, om han är tänkt att spela. Mbappé är bra, men han är ingen världsstjärna och har bara varit bra under en säsong. Jag tycker det luktar Ødegaard lång väg om detta. Man ska inte värva tonåringar svindyrt, det är en stor risk. Visst, Martial var dyr men inte i närheten av detta.

  För Kylians skull hoppas jag inte att detta går igenom. Men för alla andra CL-lags skull (inklusive United) hoppas jag att det går igenom och att han blir försteanfallare.

  Jag är rejält trött på Real faktiskt.

 2. Roy 90 dagar sedan

  Håller med,tror inte på honom ett skit.Säkert fel,har man Ronaldo bale modric mm runt sig är det svårt att misslyckas.Hoppas innerligt på Veratti,då blir vi bra ,riktigt bra,med risk för att bli tjatig,kommer inte han tycker jag vi kan släppa värvningarna och fokusera på det lag vi har. Men lite konstigt är det att det aldrig värvas någon till denna position där vi nu har haft ett behov i flera år,okej Pogba Och Herrera värvades men alldeles för sent….och för lite, måste in en till sen är jag nöjd.

  • Spaddeward 90 dagar sedan

   Håller till stor del med. Det har värvats massa centrala mittfältare men ingen har varit den nya Carrick. Fellaini gör ett hästjobb men är ingen sådan spelartyp, Schweinsteiger var för kortsiktig och Morgan satt tyvärr fast i LvGs järnhårda nävar. Dessutom såldes Fletcher (dumt tkr jag).

   Att ersätta Carrick verkar vara omöjligt. Men Verratti känns väl närmast. Trodde på både Sean Goss och Ben Pearson ett tag men de lyckades inte riktigt ta steget.

  • United 89 dagar sedan

   Spadde. Det troliga är att Benzema fortfarande är förstavalet och att Mbappe ersätter Morata som andravalet och inhoppare. På sikt kommer Mbappe bli förstavalet och garanterat bättre n Morata.

  • Spaddeward 89 dagar sedan

   United: Betalar man 1,6 miljarder för ett andraval som KANSKE blir en storstjärna, men som lika gärna kan bli en ny Bebe? Nja.

 3. Påsen 89 dagar sedan

  Min gissning är att han tar förstaspaden någon gång under första säsongen och petar Benzema ifall detta nu blir verklighet. Efter att ha sett honom en hel del så måste jag säga att han är för jävla bra. Fortfarande ung men han smäller säkert in 20 bollar första säsongen. Med de spelarna runt sig dessutom. Är han värd dom pengarna,? Aldrig det är ingen fotbollsspelare, människa i hela världen. Men att jämföra honom med en bebe eller en Ödegaard som kom till real som 15 åring känns lite skevt. Killen är ju redan bofast i Frankrikes landslag.

  Stackars Fabinho han är snart själv kvar i Monaco.

  • Spaddeward 89 dagar sedan

   Överdrev en aning med Bebe men ni förstår vad jag menar. I Monaco har han spelat helt utan press, varenda mål han har gjort har liksom varit en bonus. Om han går till Real för 1.6 miljarder så kommer det vara en ENORM press på killen att göra mål. Ronaldo fyller 33 och kommer inte ösa in mål för evigt, någon måste ta över. Det är ett skapligt ok att bära på.

   Om man ska lägga en miljard eller mer på en spelare så bör det vara en färdig stjärna, likt Ronaldo, Pogba osv.

  • PL 89 dagar sedan

   Han lär väll passa i Kalle anka ligan la liga. Hade min farmor på 85 år också gjort…!

 4. oskar 87 dagar sedan

  Tycker att vi inte ska signa bale för han är ingen United spelare