Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale_

President Perez om Bale-till-United

Florentino Perez kommenterar ryktena om Gareth Bale…

Mourinho medgav häromdagen att United kommer försöka värva Bale om denne skulle finnas tillgänglig i sommar, men efter gårdagens match – där Bale startade – så sa Mourinho “Jag tror det är Game Over innan det ens har börjat. Det är tydligt att klubben vill ha honom och att han vill vara i klubben.”

Så här säger Real Madrids president Florentino Perez om saken.“Jag funderar inte på att sälja honom. Bale tillhör Real Madrid, vi är väldigt nöjda med honom och han är en av de bästa spelarna i världen. 

Det har sagts att om Real Madrid skulle köpa Kylian Mbappe så skulle någon av Ronaldo, Benzema och Bale säljas. Enligt tidningarna så är det troliga att den spelaren i sådant fall skulle bli Bale. Men de senaste dagarna har Mbappe allt starkare ryktats vara på väg till PSG, som uppges vara bredda att inleda samtalen med ett bud på £140 miljoner för att få Monaco att släppa honom.

Ingen har missat att PSG häromdagen gjorde klart med Neymar i vad som kom att bli tidernas i särklass dyraste spelarövergång, då man betalade £198 miljoner för att trigga utköpsklausulen i hans Barcelona-kontrakt. Just köpet av Neymar ska ha fått Mbappe att vara redo att nobba en flytt till Real Madrid för att istället få spela med Neymar i PSG – något som om det är sant då kommer att påverka Uniteds jakt på Bale.

 

Källa: MEN

Alex
Alex - onsdag, 09 augusti 2017 13:31

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Rik 125 dagar sedan

    Har eller har inte Psg köpt Neymar. För om han har löst ut sig själv så kommer han aldrig blir dyraste spelaren.