Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_

Phelan: United är skräckinjagande igen

Mike Phelan säger att Jose Mourinho håller på att göra Manchester United respektingivande igen…

Phelan tillbringade 14 år i Manchester United i olika coachning-kapaciteter – i sin senaste befattning som Sir Alex assisterande manager, innan denne pensionerade sig och David Moyes tillträdde i vad som inledde en förvirrad tre års-period i klubbens historia. Nu är United på banan igen med Jose Mourinho vid rodret och Phelan ser stora ting hända under portugisens ledning.

“Jag tycker de börjar få tillbaka den där respekten/ skrämselfaktorn för nu finns det en atmosfär på Old Trafford. Det finns en förväntan och spelarna reagerar väldig bra på det. Man måste bygga det där ryktet och den där skrämselfaktorn och det är något som saknats sedan Sir Alex lämnade.”

“Han har gjort väldigt bra affärer under transferfönstret. Han har adderat till truppen och nu har de en trupp som verkligen kan gå långt. Han håller på att bygga något just nu. Han har fått en fantastisk start och han lär vilja fortsätta så här. Han kommer definitivt inte vilja förlora den här matchen (mot Liverpool) för den kommer hjälpa honom att bygga vidare och det ger självförtroende till spelarna i kommande matcher.”

 

Källa: Sky Sports

 

Alex
Alex - fredag, 13 oktober 2017 08:46

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer