Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale

Perez: Inte omöjligt att Bale säljs

Florentino Perez säger att Gareth Bale kan bli aktuell för en transfer…

Bale har länkats med United i många många år och gjorde så intensivt även i somras, men han blev kvar i Real Madrid. Konkurrensen har hårdnat i och med Iscos superform och spanjoren, vars kontrakt går ut sommaren 2018, kommer inom kort teckna ett nytt kontakt med Real.

Mourinho fick i somras frågan om Bale och svarade då under en presskonferens att United kommer försöka värva honom om han skulle bli tillgänglig på marknaden. I en intervju med radiostationen Cadena Ser så säger president Florentino Perez att det inte är en omöjlighet att Bale säljs nästa sommar.

“Gareth Bale? Han är en av våra spelare och vi är väldigt nöjda med honom. Det förekom inga bud på honom i somras och det som Mourinho sa var bara artighetsfraser. Alla spelare är försäljningsbara just nu och vi får se vad som händer om ett år. Jag vet inte vad som händer om ett år, det vet ingen.”

 

Källa: MEN

 

Alex
Alex - fredag, 08 september 2017 11:10

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer