Home
Inget konto? Registrera dig!
_Reus

Nya Reus-rykten

Rykten om Manchester Uniteds intresse för Marco Reus fortsätter…

Marco Reus är en av de få “stjärnorna” som blivit kvar i Dortmund under alla år, trots att han ofta länkats med en flytt från klubben. United är en av klubbarna som ofta kopplats ihop med honom, men det var några år sedan sist. Fram tills i går då tyska Sky Sports hävdade att man följer hans situation. Nu skriver även den stora tyska tidningen Bild att United bevakar 28-åringen, vars kontrakt med Dortmund löper ut sommaren 2019.

Reus är en mycket skadebenägen spelare och är just nu borta med en långtidsskada.

Källa: MEN

Alex
Alex - onsdag, 25 oktober 2017 08:57

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Oljefors 30 dagar sedan

    Nej tycker inte United ska lägga pengar på honom, förmodligen e det fantasi summa det gäller o det är totalt bortkastade pengar. Han är bra i Bundesliga när han håller sig skadefri men det är stor skillnad på o glänsa där mot att göra det i PL. Har man sett gång på gång, kagawa t.ex och många andra som va väldigt bra där men floppa totalt i England. Tycker inte vi behöver värva någon stor spelare, e nöjd med truppen vi har.

  2. Richard 30 dagar sedan

    Nej tack,varken han eller özil av olika anledningar.Men kanske ingen rök utan eld.Vi måste upp en nivå på Com ,som håller världsklass.Mata är bra,men har sina begränsningar.Mikitaryian hittar inte heller rätt,om vi inte har matic o pogba som vinner mittfältet