Home
Inget konto? Registrera dig!
Pep_Mourinho

Neville: United kan skada City

Gary Neville börjar se svagheter i Manchester City och tror att United kan utnyttja dessa…

Manchester City fortsätter att vinna och United fortsätter att haka på. Efter Uniteds osannolikt spännande mach mot Arsenal, som resulterade i tre blytunga poäng så vann Manchester City som väntat mot skakiga West Ham under söndagen. Det visade sig dock vara en tuffare uppgift än någon hade trott och precis som i de senaste två matcherna så fick man kämpa in i det sista för att få med sig vinsten. Mot Huddersfield och Southampton så avgjorde Sterling i 90:e minuten, men i går kom avgörande “redan” i 83:e minuten då David Silva satte segermålet.

Först på tur för United står CSKA i den sista gruppspelsmatchen i Champions League, i morgon kväll på Old Trafford. Därefter vänder blickarna mot ett enormt viktigt och spännande derby till helgen och Gary Neville tror att Manchester United har alla möjligheter att skada Guardiolas mannar.

“United kanske för första gången denna säsong såg en liten ljusglimt. De (City) kommer möta bättre lag än Huddersfield, Southampton och West Ham och de lagen kom ändå nära. Alla tre spelade på ett visst sätt och  lyckades med vissa saker – kontringar har varit ett problem för City den här veckan, fasta situationer och hörnor har varit ett problem den här veckan, att bryta ned djupa och kompakta försvar har också varit ett problem den här veckan.”

“Man kan ju hävda med tanke på vad som hände mot Arsenal i lördags, att United har förmågan att kontra med Martial, Rashford, Lukaku och Lingard och att de har förmågan att göra mål från fasta situationer och att de är en bättre defensiv enhet än vad både West Ham och Southampton är. United kommer gå in med självförtroende till matchen efter hur det såg ut för City i helgen – även om de varit bra dagar för City, med tanke på att de gjort tre sena segermål och fått maximalt antal poäng.”

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 04 december 2017 10:25

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

 1. oskar jansson 8 dagar sedan

  eftersom att vi vann mot arsenal med 3-1 så kan vi nog vinna mot city med 3-1

 2. Peppis 8 dagar sedan

  En bra analys. Om man går in med känslan att man tror på det så kommer det också vara möjligt. Jag tror att spelare som Rashford och Martial kan göra storverk i såna här matcher just för att de höjer sig lite extra. Pogba avstängd gör dock saken betydligt svårare.

  • oskar jansson 8 dagar sedan

   håller med dig en pogba skulle smaka fint in i start elvan men vi har vunnit mot city när vi har tagit ut vårat b lag mot deras a lag men då är då och nu är nu.Med hjälp av våra tyngre spelare så kan vi ha bättre chans i fasta situationer så det är city har just nu släppt in fler mål en vad united har gjort så det är en styrka.svagheter är att vi inte har gjort lika mycket mål som city har gjort men vi har haft 4-0 segrar så det jag tror kan hända är att det kommer bli en väldigt tuff match men vi kommer nog vinna det återstå att se

   mål MAN UTD 2 city 0 lukaku och zlatan gör mål och city kommer ha som arsenal många chanser men inte mycket mål