Home
Inget konto? Registrera dig!
Neville_Giggs

Neville och Giggs minns tillbaka: Så gör man inte

Ryan Giggs och Gary Neville minns tillbaka på då Tevez lämnade United för City…

Carlos Tevez tillhörde den framgångsrika upplagan av United som bl.a vann Champions League-finalen mot Chelsea i Moskva 2008, men året därpå så gjorde han det förbjudna – han lämna United för att gå till Manchester City. Gary Neville och Ryan Giggs tog det inte väl, säger de i en intervju med Sky Sports.

“Vad tyckte du om att han lämnade? Jag själv tog det inte bra. Jag kände alltid att det var en förolämpning att en spelare bad om att få lämna Manchester United, speciellt för att gå till en annan klubb i landet. Jag hade känt lite sympati om det var till Real eller Barca, men att lämna för våra rivaler – ett lag som försökte ta sig dit vi var. Det tog jag inte speciellt bra” säger Neville.

“Jag gillade Carlos.Han var en bra lagkamrat och såklart en väldigt bra spelare. Jag själv kan inte förstå att någon spelare lämnar United, så jag tänker lite annorlunda än han. Jag förstår det bara inte. Och det borde inte hända att man går till våra rivaler – Liverpool eller City. Speciellt inte när man är på peaken av sin karriär och fortfarande ung. Nej det var inte så kul. Och jag tror att man känner att man vill spela ännu hårdare när man möter sådana spelare” säger Giggs.

 

Källa: Sky Sports


Alex
Alex - tisdag, 05 december 2017 09:43

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Micke N 4 dagar sedan

    And he Will not win trophys anymore ;)