Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho-

Neville: Matchen på lördag blir enormt viktig

Gary Neville hoppas på en repris av förra årets möte mellan United och Spurs…

Många skador på nyckelspelare har gjort att Manchester United nu inte alls går lika bra som man gjorde under säsongsupptakten och i helgen åkte man på ett riktigt magplask då man förlorade borta mot nykomlingen Huddersfield efter en svag insats. Samtidigt går Manchester City som tåget och rykte iväg i toppen efter sin seger mot Burnley. Härnäst står ett mycket formstarkt Tottenham på tur, nu på lördag hemma på Old Trafford och Gary Neville hoppas på en repris av förra årets möte.

“Det var en tung förlust för United och jag skulle säga att lördagens match nu är enorm för Manchester United för att ta sig tillbaka upp på sadeln. De möter ett Tottenham med stort självförtroende, men förra årets match på Old Trafford var antagligen det sämsta jag sett från Tottenham på två eller tre år så det blir intressant att se nu.”

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 23 oktober 2017 11:33

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Fricken89 29 dagar sedan

  Vi borde också ha självförtroende med tanke på säsongsinledningen, men det visades som bortblåst i förrgår. Hoppas vi hinner få tillbaka någon från skadelistan tills dess. Och stor rotation i morgondagens match mot Swansea är uppenbarligen ett måste, så vi har några fräscha spelare inför Spurs-matchen.

 2. Spaddeward 29 dagar sedan

  Ber till Gud att Fellaini är tillbaks tills på lördag, vårt mittfält kommer bli totalt uppätet annars. Herrera har inte gjort en människa glad de senaste veckorna. Lite fysik och huvudspel är viktigt mot Spurs. Hoppas Bailly är tillbaka också.

  • Brämhult 29 dagar sedan

   Har Tottenham kannibaler i laget? :D

  • Viktor 28 dagar sedan

   Mm herrera tenderar att vara utsökt så som han blir uppäten på mittfältet

  • Spaddeward 28 dagar sedan

   Ja, fråga Aaron Mooy och de andra mittfältarna i Huddersfield vad de tyckte!

   Skämt åsido, Herrera är fantastisk men nu är han i en dipp.

  • Keano 27 dagar sedan

   Han är som godast när han är i en dipp :-D