Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale_Griezmann_Ronaldo

Neville: En till stjärnspelare

Gary Neville vill se en till storspelare i Manchester United…

Jose Mourinhos lag börjar ta form, men Gary Neville vill se en till tung värvning – en kantspelare som kan göra stor skillnad.

“Vi kan bli mycket bättre. Jag skulle vilja se en till spelare med stjärnglans i laget. Jag skulle vilja se en winger som kan göra sin gubbe och få alla känna spänning. Jag har ju varit i Spanien i några månader och jag älskar Griezmann. Jag hade väldigt gärna sett Griezmann i United. Han är snabb, intensiv, kan gå förbi spelare och göra mål. Man hade älskat att se Cristiano Ronaldo, Neymar och Bale och den typen av spelare för man vet att de skulle lysa upp Old Trafford.”

 

Källa: MEN

Alex
Alex - onsdag, 27 september 2017 08:46

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

 1. O 76 dagar sedan

  Den spelaren United skulle köpt är Dele Alli. Riktigt grym spelare som gör mycket mål.
  Ronaldo mjae börjar komma upp i åren, inte värt det priset.
  Bale nej tack, alldeles för skadebenägen.
  Griezmann nej, överskattad! Aldrig bra mot bra motstånd.

 2. Mogge 76 dagar sedan

  Tror att Ronaldo har 2-3 år kvar i världsklass. Ska han köpas så är det till sommaren. Bale är bra men, som sagts här för skadebenägen.

 3. Renberg 76 dagar sedan

  Jag tror på Griezmann. Kan spela både ytter, offensiv mitt samt forward. Mou gillar ju spelare som behärskar flera positioner samt att Griezmann själv sagt att han är öppen för flytt så känns det som en rimlig värvning i sommar.