Home
Inget konto? Registrera dig!
Neville

Neville: Det står mellan två lag

Gary Neville tror att titelracet kommer att avgöras i Manchester…

Manchester City går fortsatt som tåget, även om man var lite nära att tappa poäng i går borta mot Huddersfield. Man lyckades dock vinna med ett sent mål och håller fortfarande åtta poängs avstånd till Manchester United. United ligger tre poäng före Chelsea och därefter följer ett tätt tabelläge ned till sjätteplats, där Liverpool håller till för närvarande. Gary Neville tror dock att racet kommer att avgöras i Manchester och att det stundande derbyt kan bli en avgörande tillställning.

“Just nu så är det United som är närmast Man City. Jag tycker inte att Liverpool, Tottenham, Arsenal eller Chelsea ser rätt ut den här säsongen. Man United är definitivt den mest kapabla utmanaren. Just nu är Man Citys prestationer mycket bra och på en väldigt hög nivå. Men man måste hålla hoppet uppe om man är Man United och jag tror att någonting kan hända inom några veckor i derbyt som kan påbörja en svit av resultat som kan sätta tvivel i Man City. Det är de enda sättet som United kan tänka på. Just nu är pressen på alla andra lag för de måste närma sig Man City och det är det stora problemet. United måste se till att vinna mot Watford och mot Arsenal.”

 

Källa: MEN

 


Alex
Alex - måndag, 27 november 2017 10:27

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer