Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_Pep

Neville: Det måste United göra för att stoppa City

Phil Neville ger sin analys på vad Manchester United måste göra för att jaga ikapp stadsrivalen…

Manchester City är suveräna i år och har stått för den bästa starten ett lag någonsin haft i Premier League, med elva segrar, ett kryss, 40 mål framåt och endast sju insläppta. Manchester United ligger alltjämt 2:a i ligan, men hela åtta poäng efter grannen och spelet imponerar inte alls på samma sätt. United inledde dock säsongen mycket imponerande och när Pogba var tillbaka i lördags så påverkade det också spelet väldigt positivt. Med de tunga pjäserna tillbaka i spel så har United nu goda chanser att återigen hitta formen och Phil Neville tror att man måste ge spelarna frihet snarare än att gå in pragmatiskt till matcherna.

“Jag tittar på schemat och undrar vem som ska kunna stoppa Manchester City och att de faktiskt har en riktigt god chans att gå genom säsongen obesegrade. Kanske att United om de tar efter deras spel lite grann kan stoppa dem. Jag tror att City har en otrolig chans att upprepa “invincibles”. Jag har inte sett ett lag imponera så mycket på 12 raka matcher i Premier League. Sättet som de kontrollerar matcherna med Kevin de Bruyne, som är ligans bästa spelare. De anfaller med snabbhet. De är på en annan nivå. Man kan inte spela pragmatiskt och vinna Premier League den här säsongen. För att matcha City så måste man kliva ut och krossa lag. United gjorde det i början av säsongen och de måste nu köra över lag om de ska komma ikapp Pep Guardiolas lag” säger Neville till Sky Sports.

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

 

Alex
Alex - tisdag, 21 november 2017 10:56

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

 1. Renberg 21 dagar sedan

  Det går rykten om att Dybala vill återförenads med Pogba i United. Dybala är endast 24 år och har visat sig vara en spelare av värdsklass. Vad tror ni om Dybala till United?
  Han lirar i Juve i en nr.10 roll, så Paulo bakom en Lukaku hade enligt mig varit drömmen!
  4-2-3-1
  Lukaku
  Martial – Dybala – Rashford
  Pogba – Matic
  Young – Rojo – Bailly – Valencia
  DDG

  • Molle 21 dagar sedan

   detta låter helt klart för bra för att vara sant. tror inte dybalas nästa adress är united, utan mer åt real / barca hållet tyvärr