Home
Inget konto? Registrera dig!
Nainggolan

Nainggolan om United-ryktena

Radja Nainggolan kommenterar United-länkarna…

Den belgiske Roma-mittfälatern har till och från länkats med Manchester United och det har under våren förekommit enstaka rapporter om att en sommarövergång till Old Trafford kan bli aktuell. Så här säger han själv om ryktena.

“Det kanske är sant och det kanske inte är sant. Vi får se. Nu ska jag på semester och sedan kan vi prata om det. Just nu tänker jag på min semester och att koppla av. Jag tänker inte på min framtid just nu.”

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - tisdag, 06 juni 2017 16:34

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. Loveunited 140 dagar sedan

  Nej tack. En fotbollspelare som röker och är 29 snart 30 år.

 2. Spaddeward 140 dagar sedan

  Bra spelare som tyvärr är lite för gammal. Dock en bra hårding som kan styra ett mittfält och bidra med kämpaglöd. Att han röker är inget plus men han har en aura runt sig som nog får de flesta motståndare i PL att skaka i knäna.

  Men nej tack.

 3. robben10 140 dagar sedan

  Röker men springer mest i roma. För mig kan han spela hög så länge han presterar och springer så mycket som han gör . Han hade varit guld i Manchester United

 4. Hampus 139 dagar sedan

  Hur i helsicke kan folk tacka nej till honom? Länga har vi letat efter en mittfälts general som styr och ställer på planen, killen gör mål, han är aggressiv, han kämpar för laget. Och de bästa av allt är att han inte är någon mes som många i dagens United tyvärr är. Om han har sådan bra fysik som han har idag vid 29 års åldern kommer han lätt räcka till några fler år. Saknar tiderna med keane på planen. Denna kille är kanske inte lika hård, men han är lite samma typ av spelare. Precis den typen som United behöver idag! Han bryr sig inte om något annat än att hjälpa laget. Han är en riktig maskin. Spelar inte heller någon roll om han röker när han springer som han gör idag! Hoppas han kommer, riktigt kul att se honom spela

 5. farzad khazaei 139 dagar sedan

  Fruktansvärt underskattad spelare. En Roy Keane fast bättre, han har ett skott som är riktigt bra, bättre än pogba skjuter han! Han är väldigt teknisk också!