Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_

Mourinhos presskonferens

Här är punkterna från Jose Mourinhos presskonferens…

United tar på söndag emot Everton hemma på Old Trafford. Mourinho höll precis presskonferens inför matchen och här är punkterna.

Om Shaw och Rojo

“Shaw är inte skadad längre så nu handlar det bara om form. Det handlar nu om val, men han har återhämtat sig. Rojo är fortfarande skadad. Allt har gått väldigt bra, men han tränar inte ens med gruppen på de normala träningspassen. Han deltar bara i delar av dem.”

Om Pogbas skada

“Vi saknar Pogba, vi behöver Pogba, men vi har bra spelare – Herrera, Fellaini, Carrick – som väntar på sin chans. De väntar på en riktig chans att få börja matcher. De är redo. Det är så vi tänker.”

 Om Everton

“Jag kommer inte analysera. Jag kommer bara säga att de är ett lag med en otrolig investering. En investering som ett lag som vill spela för att vinna titeln. Så jag är säker på att deras målsättning är att komma topp-fyra om inte spela för titeln. Många bra spelare, bra lag och en väldigt svår match för oss.”

Om Rooney

“Han är klart en av de viktigaste spelarna i Manchester Uniteds historia. Jag hoppas arenan visar honom den respekt han förtjänar före och efter matchen. Inte under matchen.”

Om Lukaku

“Han spelar bra, laget spelar bra. Det är en fin relation mellan vår anfallare och hur laget spelar. Det finns en bra förståelse men det finns mycket att förbättra också för nu är vi bara i början av den relationen.”

 

Källa: Manutd.com
Alex
Alex - fredag, 15 september 2017 16:00

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer