Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho__

Mourinho: Vi tar det här på största allvar

Jose Mourinho tar kvällens match på största allvar…

United kliver i kväll in i Ligacupen då Championship-laget Burton Albion gästar Old Trafford. Man är regerande mästare i turneringen och Mourinho personligen behöver endast en Ligacup-pokal till för att bli turneringens mest framgångsrika manager någonsin. Man tar uppgiften på stort allvar och Mourinho säger att man inte underskattar kvällens motståndare.

“Oh ja, för det är fotboll, det är en tävling så vi tar det seriöst. Jag kommer ju inte spela De Gea eller Bailly, men om vi går vidare till nästa omgång så kommer jag nog spela de grabbarna och vila andra. Vår trupp är bra, men vi har inte 30 spelare. Vi har de vi har och vi har några skador så vi behöver några av spelarna som spelade mot Everton och några av dem på bänken, för vi behöver ett starkt lag. Jag känner till kvalitén i Championship och jag vet att om vi inte tar matchen seriöst så kommer vi förlora den.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - onsdag, 20 september 2017 08:45

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer