Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_

Mourinho: Vi måste göra flera mål

Jose Mourinho vill se fler mål från Manchester United…

United hade förra säsongen stora problem att få in bollen i mål och man var enormt  beroende av Zlatan i målproduktionen. Den här säsongen ser det mycket mycket bättre ut och fler spelare bidrar ur den apsekten. På de fyra inledande matcherna har det blivit 12 mål framåt (och endast två bakåt) plus tre till i Champions League-spelet. Mourinho är givetvis nöjd, men vill ändå ha fler mål.

“Jag är väldigt nöjd men jag vill se fler mål. Så som laget spelar så måste de göra fler mål. När ett lag inte skapar mycket, när ett lag inte har bollen och mest är reaktiva så är det svårare för de offensiva spelarna att skapa något. Men när laget är i kontroll och fattar beslut kring matchens riktning, när laget är så offensivt, när man har så många spelare i offensiva positioner på planen så anser jag att de behöver göra fler mål.”

“Det handlar inte bara om anfallaren. En anfallare är väldigt viktig, men förra säsongen hade vi en väldigt bra anfallare i två tredjedelar av säsongen och det räckte inte för att vinna titeln. Så det handlar inte bara om anfallaren. Jag tycker Romelu har ett bättre lag runt sig än vad Zlatan hade. Romelus lag spelar en annorlunda fotboll och nivån på självförtroende är annorlunda och det är ett lag som är inne på sitt andra år av evolution i vissa aspekter. Men även han förtjänar cred för det med tanke på sättet han spelar, hur engagerad han är, vad han gör med bollen – inte bara sista touchen utan det totala bidraget. Vi kunde inte vara nöjdare med honom.”

 

Källa: MEN

Alex
Alex - söndag, 17 september 2017 11:18

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer