Home
Inget konto? Registrera dig!
__Mourinho

Mourinho: Tuffaste matchen hittills

Jose Mourinho ger Brighton stor beröm för insatsen på Old Trafford…

United såg efter vissa svårigheter i går till att få med sig alla tre poäng från mötet med nykomlingen Brighton. Chris Hughtons lag har börjat Premier League-äventyret bra och förvånade nog många med sin starka insats i går på Old Trafford. En av de som blev imponerad var Jose Mourinho, som klassade motståndet som det kanske tuffaste hittills denna säsong.

“Jag måste vara ärligt och ge dem vad de förtjänade. För enligt mig så förtjänade de antagligen mer än det här resultatet. De spelade väldigt bra. De hade en bra defensiv organisation och när de hade bollen så var de farliga. Jag tycker ärligt talat att Brighton var väldigt väldigt bra. De gav oss antagningen vår svåraste match hittills denna säsong. Jag tycker att vi hade mer laganda och hjärta än kvalité i dag” sa Mourinho till BBC efter matchen.

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 26 november 2017 12:49

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer